поки 2 епізода з 9-ти. Останній на кінець грудня тоді і глянемо...
Та да, мав необережність подивитися до виходу притомної кількості серій, тепер доводиться чекати наступну ) Краще починати дивитися хоча б з 5ти серій, але відразу виділяйте час на усі 5 серій за раз)
Чудовище внутри меня/The Beast in Me (2025)
очень классный детектив, в главной роли Клэр Дейнс, которая в Родине играла црушницу с биполяркой, тут тоже у мадамы крыша свистит нормально, похоже, ей удаются такие роли
короткий сериал, 8 серий, смотрится прям запоем, каждая серия классная.
похоже в европах hd-резку не запрещают?
похоже в европах hd-резку не запрещают?
кинопаб. но хтож его запретит )
да шото я читал, шо прям вычисляют по айпи и турма депортация мож прям тут на автоуа, не помню. а если норм, то и хорошо
да шото я читал, шо прям вычисляют по айпи и турма депортация мож прям тут на автоуа, не помню. а если норм, то и хорошо
то вроде как в Германии только за такое бывает
За онлайн просмотр ничего не будет. За торренты будет. Т.е за скачивание и просмотр ничего, за распространение нелегальной копии Ой. В Польше так, но ловят как я читал в основном если кто местное свежее торрентит.
«Вниз по цвинтарній дорозі» (Down Cemetery Road) - британський детектив, який автори чомусь позиціонують як триллер. Можливо, просто поки не все бачили, бо вийшли лише три серії з восьми запланованих. Свідома громадянка, приватні детективи, поліція, спецслужби, владна верхівка - усе замішано у розслідуванні, яке починається ніби-то з вибуху газу в будинку, а далі... З щедрою дозою чорного гумору) Емма Томпсон просто надзвичайна.
Inside Man 2022 міні-серіал. Чесна жіночка, вікарій з дружиною, які заперли її в підвалі, профессор криміналістики в америці, чекаючий страти за вбивство дружини, який розгадує різні злочини з одного погляду. негр його сусід по камері і журналістка з Англії, як зв'язуюча ланка їх усіх. дуже класний сюжет і напруга
очень классный детектив, в главной роли Клэр Дейнс, которая в Родине играла црушницу с биполяркой, тут тоже у мадамы крыша свистит нормально, похоже, ей удаются такие роли
короткий сериал, 8 серий, смотрится прям запоем, каждая серия классная.
развязочка ну такой баян в каждом третьем детективе используют. интересно, какой % успеха в жизни.