Не зайшло зовсім, 6.5 з 10. Сюжет наче придумували на ходу, якась бульварна фантастика, на грані коміксів. А фільми дуже гарні можливо тому, що близькі до оригінальної книги, сюжет якої продуманий і якісний.
Аналогично. Вроді і знято красиво, але якийсь брєд.
Теж не зайшло, забив на третьому епізоді.
Pluribus Топовий топчик
Коли починається топчик? Закінчую першу серію, якась фігня, поки
додивлююсь, але з принципу, що якщо почала, то треба закінчити ))
Ну така тягомотина, що капець. Ще й сюжетна лінія ну дуже очевидна і "притягнута за вуха" і перебір з притворністю. Дратує )))
"Оттенки " испания 2025г Рекомендую!
На уединенной винодельне, вдали от посторонних глаз, известный психиатр доктор собирает шестерых своих самых сложных пациентов. Он планирует применить свой знаменитый метод — новаторскую, но весьма спорную методику, которая ранее приносила впечатляющие результаты. После роскошной дегустации изысканных вин атмосфера, казалось бы, начинает способствовать исцелению, но внезапно события принимают неожиданный оборот. Темные тайны всплывают на поверхность, и обнажается ужасающая правда о методах доктора и скрытых травмах его пациентов. В дело вступает опытный полицейский инспектор, чья проницательность и упорство становятся единственной надеждой на раскрытие правды, похороненной под слоем лжи и обмана.
Землевладелец (Landman) Нафта править світом. Через неї починаються війни, через неї гинуть люди і завдяки ній живуть. Один із найсильніших проектів, що я бачив останнім часом.
Дюна: Пророчество/Dune: Prophecy(2024) Навіть не знаю, що сказати. 12 з 10. ІМХО круче фільму. Що сюжет, що картинка, що саундтрек
Не зайшло зовсім, 6.5 з 10. Сюжет наче придумували на ходу, якась бульварна фантастика, на грані коміксів. А фільми дуже гарні можливо тому, що близькі до оригінальної книги, сюжет якої продуманий і якісний.
книжку пару разів починав і кидав - тошнотна. перший фільм разів 5 мучив щоб глянути. другу навіть не починав. серіал - бімба. ще є серіал 3-серійний здається 2000го року - теж прикольний
Чудовище внутри меня/The Beast in Me (2025)
очень классный детектив, в главной роли Клэр Дейнс, которая в Родине играла црушницу с биполяркой, тут тоже у мадамы крыша свистит нормально, похоже, ей удаются такие роли
короткий сериал, 8 серий, смотрится прям запоем, каждая серия классная.
там ще й Ерментраут ))))
Война между сушей и водой-сказка, да в ней намек
Pluribus Топовий топчик
Коли починається топчик? Закінчую першу серію, якась фігня, поки
Топчик це для тих хто любить щось на тему утопія і соціальна фантастика. Але серіал з хорошим сюжетом і гарно знятий. З другої серії якраз піде цікавіше.
Дівчина мого сина. Не знаю який рік. Сподобався. Щось типу перегукується з Війна родини Роуз, з Дугласом.
Dept. Q.
Прикольно. Мені зайшов. Навіть не стільки детективний сюжет, як все разом - атмосфера, головні персонажі.. Про плани наступних сезонів навіть немає питань - воно з сюжету маст хев.
"Ховаючи колишню" (2025) Український сітіком, знятий SweetTV. 10 серій "Чотири незнайомці зустрічаються на похоронах спільної колишньої — військової, що загинула на фронті. Вона запросила їх на цю подію, але чому? В її улюбленому барі вони згадують її. Але, говорячи про жінку, чоловіки говорять про себе." За манерою дуже згадує стародавні "Про что говорят мужчины" Серії короткі, за бажанням можна продивитись за один вечір, але я розтягую задоволення. В мережі "піратки" немає, є три перші серіїї на ютубі, далі тіки на сайти виробника. Але там є 14 добовий безоплатний період. Рекомендую