Netflix "Untamed" (Неприборканий / Дикий) Очень зачотное кино. Хороший сюжет, довольно неожиданная концовка.
но начало - первые несколько серий - ужасно нудные и тянущиеся, как кисель
Ізраільский серіал "Фауда". Дуже раджу, особливо тим, хто дивився свого часу Homeland.
4 сезони. Дуже динамічний. Єдиний недолік - немає українського перекладу, нажаль.
Але дуже раджу. Не можу згадати, який ще серіал заходив настільки.
Якщо зайшло - спробуй Моссад-101. Має сподобатись.
Тим більше (якщо мене пам'ять не підводить) - там дуже цікаве місце подій у другому сезоні.
Тиха Нава. Український серіал на Київстар і є на торентах. На мою думку зроблено якісно.
Чекав, поки вийде весь 2 сезон і почав дивитися, коли залишилось вийти останній серії. Смакую потрохи. Серіал просто бомба. Ну і гра акторів
Повернувся "Нічний адміністратор" з Хью Лорі, після 10 років очікування. І шо характерно - не підкачав. Тож дуже раджу, теж вогонь як і перший сезон.
Его и её / His & Hers
прикольный короткий детективный сериал, всего 6 серий, очень активные события в каждой серии - все как мы любим - проблемы старых друзей/родственников в небольшом городке. прям понравился.
Утікай (Run Away)2026 https://uafix.net/serials/utikaj Цікавий серіал, як пошуки батьком зниклої доньки, призводять до низки непередбачуваних подій.
"Рекрут". Почав - поки досить непогано. Очикував, що будуть варіації на тему старого фільму з Аль Пачино і Фарелом, але ні.
Вибачте, але на мою особисту думку це шлак. Гра акторів ну дуже штучна (при чому це проблема не акторів, в діалогів і режисера), сценарій з дитячого садочка, а сюжет - це взагалі якийсь іспанський сором, як така ідея взагалі тому сценаристу в голову прийшла? Вони взагалі задумувались, ким виставили ту дівчину, ще й до того ж військову?
Я подивилася тільки дві серії і теж згодна, що серіал примітивний
Память убийцы / Memory of a Killer
чувак, ведущий двойную жизнь - обычного офисного клерчилы-отца, страдающего за убитой женой, и профи киллера, замечает, что альцгеймер посетил и его.
простовато, актеры переигрывают, но фоново нормально, можно посмотреть.
Ізраільский серіал "Фауда". Дуже раджу, особливо тим, хто дивився свого часу Homeland.
4 сезони. Дуже динамічний. Єдиний недолік - немає українського перекладу, нажаль.
Але дуже раджу. Не можу згадати, який ще серіал заходив настільки.
для тих хто наївно повірить в позитивний опис вище - короткий треш-спойлер: супергерої євреї сильні, розумні і мегавинахідливі нонстоп гасять тупих арабів і всьо розрулюють на ура. свого часу сезон глянув, але і того було забагато
Фауда. короткий треш-спойлер: супергерої євреї сильні, розумні і мегавинахідливі нонстоп гасять тупих арабів і всьо розрулюють на ура
ну десь так. розрахований на внутрішню аудиторию Ізраїлю
чувак, ведущий двойную жизнь - обычного офисного клерчилы-отца, страдающего за убитой женой, и профи киллера, замечает, что альцгеймер посетил и его.
а был жеж вродь недавно фильм с подобным сюжетом? там еще этот, как его
а был жеж вродь недавно фильм с подобным сюжетом? там еще этот, как его
На Кевина Костнера похож?
Тиха Нава. Український серіал на Київстар і є на торентах. На мою думку зроблено якісно.
Додивилася вчора Тиха Нава. Один з найкращих укр серіалів, я вважаю У Нової пошти акція. Можна за бали на 30 днів підключити Київстар ТБ і подивитися серіал цілком легально.