Перше враження, що черговий прохідняк. В очікуванні, що ось - ось зупиню перегляд, спіймав себе на думкі "а ось і титри".
норм
С Джеки Чаном.
Дуполіз китайський.
Хищник новый прям восторг
Детский восторг, я бы сказал. Не фильма, в целом, неплохая, но там прям глаза режут диснеевские мерчи. Всякие зверушки, которых потом будут предлагать за много денег в детских магазинах. Ну и в целом, прям видно что расчитано на детскую аудиторию. Ну и недоразвитый хищник - прям топ диснеевской повестки. Но повторюсь, смотрится не плохо. На раз - вполне достойно.
Битва за битвой
люблю такой хаос, а посреди него невозмутимый дель Торо
Теж подивився, з художньої точки зору ну таке собі, затягнули в фільм зірок, назнімали майже на 3 години, сюжет місцями притягнутий за вуха. Але зроблено професійно. Ось що там проглядає, це вог пропаганда, заради цього і профінансували фільм. Починається фільм з акцій лівоорадикальних бойовиків. Всі мігранти, вони, на відміну від білих зарозумілих покидьків, справжні люди, бідні, але добрі і душевні, їх захищає "видатний" персонаж, якого зіграв дель Торо. В фільмі дають простий рецепт, як відрізнити доброго білого від поганого, добрий білий весь час курить маріхуану, бухає, веде безалаберне життя, в ідеалі, ліворадикальний бойовик, а погані білі в військовій формі, витрачають величезні гроші на чопорні прийоми і при цьому приховані расисти. Звичайно, в фільмі є гей, куди без них. Головний позитивний герой ді Капріо під кінець фільма вже взагалі не міг обходитись без маріхуани і курив її в присутності неповнолітньої дочки. Дочка пішла по стопах матері і стала теж ліворадикальною революціонеркою, типу, з Антипи. Там ще багато всього на 3 години, і католицькі монахині, які вирощуують марихуану, і пристрасті за участю Шона Пена)
Битва за битвой
люблю такой хаос, а посреди него невозмутимый дель Торо
Теж подивився, з художньої точки зору ну таке собі, затягнули в фільм зірок, назнімали майже на 3 години, сюжет місцями притягнутий за вуха. Але зроблено професійно. Ось що там проглядає, це вог пропаганда, заради цього і профінансували фільм. Починається фільм з акцій лівоорадикальних бойовиків. Всі мігранти, вони, на відміну від білих зарозумілих покидьків, справжні люди, бідні, але добрі і душевні, їх захищає "видатний" персонаж, якого зіграв дель Торо. В фільмі дають простий рецепт, як відрізнити доброго білого від поганого, добрий білий весь час курить маріхуану, бухає, веде безалаберне життя, в ідеалі, ліворадикальний бойовик, а погані білі в військовій формі, витрачають величезні гроші на чопорні прийоми і при цьому приховані расисти. Звичайно, в фільмі є гей, куди без них. Головний позитивний герой ді Капріо під кінець фільма вже взагалі не міг обходитись без маріхуани і курив її в присутності неповнолітньої дочки. Дочка пішла по стопах матері і стала теж ліворадикальною революціонеркою, типу, з Антипи. Там ще багато всього на 3 години, і католицькі монахині, які вирощуують марихуану, і пристрасті за участю Шона Пена)
Я щось почав дивитись і не осилив. Треба ще раз мабуть спробувати.
Переглянув "Нюрнберг". Не без голівудської награності, але норм кіно, варто подивитись.
Подивився 15хв, зрозумів що це не моє кіно і вимкнув.
Подивився 15хв, зрозумів що це не моє кіно і вимкнув.
Десь на стільки ж вистачило.
Це "Хижак: Дикі землі" цього року?
вижу 3-х Хищников 25-го года, про який мова тут? Хищник: Миссия «Осирис» Хищник: Планета смерти Хищник: Пустоши и один 24-го года Хищник. Дожить до рассвета
Франкенштейн съёмки красивые, немного затянут
Зайшло
Хищник: Планета смерти
цей
Це "Хижак: Дикі землі" цього року?
вижу 3-х Хищников 25-го года, про який мова тут? Хищник: Миссия «Осирис» Хищник: Планета смерти Хищник: Пустоши и один 24-го года Хищник. Дожить до рассвета
Вікі-сторінка франшизи Хижак пише, що у 2025 два релізи
Хижак: Вбивця вбивць (анімація) Хижак: Дикі землі
У 2024 нічого не було
Таке враження, що до назви фільна ліплять "Хижак" від балди