Фільм Атлас, з Джей Ло в головній ролі. Цілком норм на раз як на мене.
Аватар-3. Гарно, краще за 2 частину. Хоч і 3години але не нудно. Картинка супер, дивився в IMAX Lazer (Республіка)
Незрозуміло що там такого сімейного
доброе, красивое, слегка мистическое, местами смешное чем не семейное? мы семьей посмотрели - всем понравилось. но первая часть пока лучшая, конечно.
Я первый фильм уже не помню, а за этот поддержу диаложики бимба, некоторые прям перематывал шоб снова послушать
Незрозуміло що там такого сімейного
доброе, красивое, слегка мистическое, местами смешное чем не семейное? мы семьей посмотрели - всем понравилось. но первая часть пока лучшая, конечно.
Я первый фильм уже не помню, а за этот поддержу диаложики бимба, некоторые прям перематывал шоб снова послушать
там після фінальних титрів є прикол )))
"Ти - космос" - плюсую! Аплодисменти в залі після закінчення сеансу.
Да, очень сильное кино получилось. При максимально простой картинке, смысловая нагрузка просто топ.
Достать ножи: Воскрешение покойника / Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (2025)
новый фильм из этой серии, все как обычно - Крэйг и куча других звез поменьше
нууу... такэ. ожидания были выше, но все равно, семейный детектив получился.
Как по мне, получился в стиле первой части, т.е. прямо очень хорошо, бо вторая мне совсем не зашла.
Sisu-2.
Респект фінам.
"Ти - космос" - плюсую! Аплодисменти в залі після закінчення сеансу.
не в кіно дивився, але від чого захват? щоб додивитися, сходив попив кави, пообідав. і з 4го разу на 1.25 дійшов кінця. ні сюжету, ні якоїсь цікавої космофантастики...
Хайпують на тому, що кіно українське. Згоден, що кіно слабеньке. Було б воно якесь, скажімо, польське - ніхто не згадав би про нього.
Так новых гладиаторов и терминаторов нет, да и приятно свое увидеть, раньше одесская киностудия снимала так, что оторваться невозможно было
Антарктида (документальний, Україна).
Хто очикує від нього науково-популярного - буде розчарований.
Але хто бажає гарного насрою - то це 5 з 5. Заряд позитиву.