подивилися з дружиною Правила флірту. мені дуже сподобалося. я місцями прям дуже сильно сміявся
А дружині фільм не зайшов?
також (це вона запропонувала). але я про свої враження точно можу писати)
Ласий шматок фільм 2026 з Афлеком і Деймоном. Такий собі, на разок)
Битва за битвой
люблю такой хаос, а посреди него невозмутимый дель Торо
Теж подивився, з художньої точки зору ну таке собі, затягнули в фільм зірок, назнімали майже на 3 години, сюжет місцями притягнутий за вуха. Але зроблено професійно. Ось що там проглядає, це вог пропаганда, заради цього і профінансували фільм. Починається фільм з акцій лівоорадикальних бойовиків. Всі мігранти, вони, на відміну від білих зарозумілих покидьків, справжні люди, бідні, але добрі і душевні, їх захищає "видатний" персонаж, якого зіграв дель Торо. В фільмі дають простий рецепт, як відрізнити доброго білого від поганого, добрий білий весь час курить маріхуану, бухає, веде безалаберне життя, в ідеалі, ліворадикальний бойовик, а погані білі в військовій формі, витрачають величезні гроші на чопорні прийоми і при цьому приховані расисти. Звичайно, в фільмі є гей, куди без них. Головний позитивний герой ді Капріо під кінець фільма вже взагалі не міг обходитись без маріхуани і курив її в присутності неповнолітньої дочки. Дочка пішла по стопах матері і стала теж ліворадикальною революціонеркою, типу, з Антипи. Там ще багато всього на 3 години, і католицькі монахині, які вирощуують марихуану, і пристрасті за участю Шона Пена)
Я щось почав дивитись і не осилив. Треба ще раз мабуть спробувати.
Таки додивився з треьбої спроби. Але бляха, 12 номінацій на оскар. Я зовсім не розумію сучасне кіно. ) Хоча мабуть, які роки - такі і фільми року...
Таки додивився з треьбої спроби. Але бляха, 12 номінацій на оскар. Я зовсім не розумію сучасне кіно. ) Хоча мабуть, які роки - такі і фільми року...
совершенно не ясно, за шо, ага такая трешатина нудная.
а с другой стороны - ну а кому давать?
The wrecking crew ненапряжний, класний фільм з відомими акторами простий, нереалістичний, видовищний, трішки в комедійному стилі
Ограбление в Лос-Анджелесе / Crime 101
вполне живенькая и прикольная криминальная драма. Марк Руффало и Холли Берри как всегда прекрасны.
Военная машина / War Machine
фантастический боевик (теперь уже похоже, что не особо и фантастический, с таким развитием событий в мире)
если не ожидать чего-то невероятного, то вполне смотрибельно.
Там только панорама красивая, а фильм так себе
Военная машина / War Machine
фантастический боевик (теперь уже похоже, что не особо и фантастический, с таким развитием событий в мире)
если не ожидать чего-то невероятного, то вполне смотрибельно.
Весьма бодрое и динамичное кино. Графоний хороший. Слегка глупое как все фантастические боевики но не критично.
Секретный агент / O Agente Secreto (2025). Эпически нудное и затянутое кино. Для эстетов и критиков под фестивали.
Свист/Whistle Пораджу подивитися фільм у кіно чи вдома. Дивний і навіть огидний початок. За класикою жанру герої лізуть туди, куди не варто. Беруть те, що не можна. Класика всіх жахів. Ефекти не завжди правдоподібні. Атмосфера сподобалася. Можу порадити як фільм для одного разу. Сам може перегляну через якісь час. Сюжет залишає трохи тяжке відчуття, але змушує задуматися про життя. Не можу сказати, що сюжет скрізь непередбачуваний, але кінцівка - так. Історія захоплює хай не з перших кадрів.