В квартире две пожилые женщины, одна совсем лежачая , вторая по квартире только может передвигаться. Может есть кто то рядом, хоть картошки отварить занести? Я рассчитаюсь на карту. Я на другом краю города.
«Київ створює гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Зараз ми опрацьовуємо логістику. І найближчим часом оприлюднимо контакти для збору допомоги і волонтерів. А також – інформацію про те, куди звертатися тим, кому потрібна допомога», – сказав Віталій Кличко.
Из надежного источника? Не знаю как быть ( Гетконтакт показал что больше 100 тегов удалены , активны 2 тега Гугл по номеру говорит что была продажа детской мебели аж в 13 году.
Veltem 01.03.2022 11:37 пишет: Из надежного источника? Не знаю как быть ( Гетконтакт показал что больше 100 тегов удалены , активны 2 тега Гугл по номеру говорит что была продажа детской мебели аж в 13 году.
Не могу в личку написать. Попробуй сюда 🆘Закінчилась їжа? Не панікуйте - знайте куди звертатися
В умовах комендантської години та масового скуповування товарів з прилавків могло статись так, що ваша провізія вже закінчились і це є цілком нормально. Не переживайте і звертайтесь до наступних центрів соціального обслуговування.
📞Територіальний центр соціального обслуговування Оболонського району м. Київ, вул. Озерна, 18-а.
Телефон: 044-489-9175
044-428-00-77
‼Крім того, за дорученням голови району, якщо ви хочете допомогти їжею або навпаки вам критично потрібна допомога, звертайтесь до пана Ігоря за номером: 067 378 0410.
Roksimama 01.03.2022 12:49 пишет: Не могу в личку написать. Попробуй сюда 🆘Закінчилась їжа? Не панікуйте - знайте куди звертатися
В умовах комендантської години та масового скуповування товарів з прилавків могло статись так, що ваша провізія вже закінчились і це є цілком нормально. Не переживайте і звертайтесь до наступних центрів соціального обслуговування.
📞Територіальний центр соціального обслуговування Оболонського району м. Київ, вул. Озерна, 18-а.
Телефон: 044-489-9175
044-428-00-77
‼Крім того, за дорученням голови району, якщо ви хочете допомогти їжею або навпаки вам критично потрібна допомога, звертайтесь до пана Ігоря за номером: 067 378 0410.
Еще раз спасибо! Игорь дал номера телефонов для заявок. 093 040 16 16 063 025 82 99 Завтра бабулек накормят.