а шо, на південному легше? Роботи закінчилися? Чи просто туди ніхто не їхав?
Вчера ещё полторы полосы было открыто для движения, стояли водоналивные блоки. Сегодня уже всё поубирали, но знак "40" остался. Открыты для движения все 3 полосы в сторону правого берега.
гарна новина. цікаво, скільки годин не будуть його ремонтувати?
Не знаю.
Меня больше волнует состояние развязки на Выдубичах - там опоры и пролетные строения в 5-м состоянии
Не знаю.
Меня больше волнует состояние развязки на Выдубичах - там опоры и пролетные строения в 5-м состоянии
там якісь пару років назад робили. мабуть тільки косметику.
там якісь пару років назад робили. мабуть тільки косметику.
Хз На позапрошлой неделе обследовали - не увидел я ремонта, ничего там не делалось. Подтвердили прошлогодний отчёт - состояние аналогичное.
Панове,а що станом на зараз із проїзністю мостів під час тривоги?
все норм. але краще будьте в укритті.
ночувати в метро на видубичах
Південний (з правого на лівий) закривають. Але він і без тривоги закритий для звичайних легкових без пільг. Також закривається і Подільсько-Воскресенський, в обох напрямках, чи тільки лівий-правий, не підкажу.
P.S. Згідно з оф. інформацією від КМДА, та практикою ПВ закривається також як і Південний в напрямку з правого на лівий.
Південний (з правого на лівий) закривають. Але він і без тривоги закритий для звичайних легкових без пільг. Також закривається і Подільсько-Воскресенський, в обох напрямках, чи тільки лівий-правий, не підкажу.
P.S. Згідно з оф. інформацією від КМДА, та практикою ПВ закривається також як і Південний в напрямку з правого на лівий.
Отож я вірно розумію, що Тривога OFF Їдуть всі, окрім Південний правий-лівий Тривога ON Їдуть всі, окрім Південний(повністю?) і ПВ правий-лівий Так?
/цитата] Отож я вірно розумію
Щодо ПВ так, але для Південного перекриття що в тривогу що без стосується виключно напрямку правий-лівий. Просто без тривоги можна проїхати ГТ, вантажівкам та перепусткам (УБД до речі достатньо). Під час тривоги, з правого на лівий не їде ніхто.
Щодо ПВ так, але для Південного перекриття що в тривогу що без стосується виключно напрямку правий-лівий. Просто без тривоги можна проїхати ГТ, вантажівкам та перепусткам (УБД до речі достатньо). Під час тривоги, з правого на лівий не їде ніхто.
дякую
Я не впевнений, але чув неодноразово, що міст Патона взагалі не перекривають під час тровиги
Я не впевнений, але чув неодноразово, що міст Патона взагалі не перекривають під час тровиги
Його ніколи і не перекривали. Всі кого перекривають згадані в останніх повідомленнях. Раніше тривоги також впливали на Дарницький в напрямку лівий-правий, але зараз там тільки обмежують одну смугу, якщо перекриття є, то нетривале.