Добрий день. Туксон 2020, 650 + 450 мм, що можете запропонувати будь ласка.
Интересуют 450 мм и 600 мм. Под обычный крепление - крючок. Купил денсо, за большие деньги, гибриды. Совсем разачаровали, как-то их крутит, что короткий дворник в центре совсем не трёт. Ну и резинки там износились очень быстро, начали полосами рисовать((((
Привет. Хейнер Олл сизон, с запасными резинками. Комплект 535 грн. Заказ сегодня до 15,00
Citroen C3 III 2023 передні 650/400 Push Button- яка ціна?
Скинув в ПП
Добрий день. Туксон 2020, 650 + 450 мм, що можете запропонувати будь ласка.
Привіт. Хейнер Гібрид. 550 грн\пара
Интересуют 450 мм и 600 мм. Под обычный крепление - крючок. Купил денсо, за большие деньги, гибриды. Совсем разачаровали, как-то их крутит, что короткий дворник в центре совсем не трёт. Ну и резинки там износились очень быстро, начали полосами рисовать((((
Привет. Хейнер Олл сизон, с запасными резинками. Комплект 535 грн. Заказ сегодня до 15,00
Заказываю. ))
Нажаль, погода внесла корективи. Поставка зависла в дорозі... Має приїхати на понеділок.
Нажаль, погода внесла корективи. Поставка зависла в дорозі... Має приїхати на понеділок.
А на який понеділок? Бо не приїхала в Пт, то обіцяли на понеділок, я так розумію, це після суботи і неділі. Але вже Чт, після понеділка.))
ТТН в ПП.
Та щось ви й самі не сильно поспішаєте, дивлюся з учора лежить
Та щось ви й самі не сильно поспішаєте, дивлюся з учора лежить
Армія. Такая річ, що тепер і не знаю, коли заберу. Можливо, хтось за мене.
Двірники отримав. Все гуд. Але на машину вони нормально не стают, треба було напільником попрацювати. Кріплення не одягається нормально на гачок. З іншими двірниками таких нюансів не було. Просто сточив обмежувачи, одягнулись.
Досить дивна ситуація. Скільки я цих щіток ставив-знімав, не було НІКОЛИ потреби щось там "напільніком пиляти" Там є виступи на кріпленнях, які треба натиснути, і все чудово стає, щільненько, без всяких танців з бубном
Досить дивна ситуація. Скільки я цих щіток ставив-знімав, не було НІКОЛИ потреби щось там "напільніком пиляти" Там є виступи на кріпленнях, які треба натиснути, і все чудово стає, щільненько, без всяких танців з бубном
Там навпаки, не натискаються, а розводяться. Там гачок, він має пройти через виступи, але гачок на стільки щільно стоіть и широкий, що ті виступи не проходять навколо нього. Одне кріпленняп переставив з старого двірника, а на іншому просто их зрізав і все. У будь якому разі, за цю ціну нормально. І я в житті ж своємо не перший раз ці двірники знімаю/міняю, кажу як є. Що не підходять. Кріплення зняв з Валео, переставив. І маю що комплет Денсо орігінальних, ось ті дуже добротно зроблені, але там ціна зовсім інша. Зараз на них замовив резинки, там тільки резинки на 800 грн вийшли. Так що будуть на літо і на зиму по комплекту двірників. )))