Ситуація - подряпали мені дві дверки справа. Є КАСКО, без франшизи, Про100. Заяву прийняли без проблем, обіцяли виплату за 21 день. Після обіцяного 21го дня дзвоню їм регулярно раз на тиждень. І кожного разу мені кажуть - наступного тижня вам вже точно перерахують гроші на СТО. Ну блін пройшло вже 2 місяці і мене вже 6 раз культурно посилали в сад. А сьогодні змінили пластинку - після обіду ваші документи вже будуть на столі в генерального, він дасть резолюцію на виплату Знайшов вже там знайомого, просив щоб прискорити - цитую його "та бардак тут в нас такий, розумієш чим більша компанія тим більший бардак"
подскажите другую компанию для ГО, хочу уйти от проСТО
А какая сумма возмещения? А что у тебя в договоре написанно про ответственность сторон?
Сума ~$500 Цей пункт договору перечитаю обов'язково, але судитись за таку суму не буду 100%, тим більше що я у Львові а страхова київська. Пам'ятаю що по договору зобов'язані оплатити протягом 20 робочих днів.
Если я ничего не путаю, за каждый просроченный день должна идти пеня.Считай, что положил 500 баксов под процент в банк
Ну навіть якщо вийде там пені на 10 баксів, вони не варті тих нервів і часу які будуть потрібні щоб ту пеню вибити.
... мне деньги, у них, правда сумму, копеечную, по сути, на следующий день вернули...
Зачем сразу судиться. Сначала пишеш им письмо с требованием уплатить пеню согластно договору. Интересно, что они ответят:)
та бардак тут в нас такий, розумієш чим більша компанія тим більший бардак"
В любой страховой нужен хороший знакомый ускоритель. А по поводу бардака - это как повезет. У меня "Инго", бардака не заметил, выплачивают мгновенно
але судитись за таку суму не буду 100%, тим більше що я у Львові а страхова київська
Друже, оскільки ти споживач в розумінні Закону України "Про захист прав споживачів", то ти вправі звернутись із позовом до страхової компанії за місцем твого проживання, тобто у Львові.
І ще такий момент - саме таку тактику використовують страхові компанії у тому разі, коли є бажання відмовити у виплаті відшкодування, але чи то документів недостатньо для відмови, чи то вагаються. Так що май на увазі.
Ну нарешті якийсь прогрес, після того як я їх сьогодні підігнав - почали рухатись, подали запит в банк чи можна гроші перераховувати на СТО. Від банку лист їм буде завтра зранку, вже кажуть в понеділок перерахують гроші. Побачим
подскажите другую компанию для ГО, хочу уйти от проСТО
Ничего принципиально лучшего не найдешь.
Незнаю как по КАСКО , но по ГО за меня ПЗУ выплачивали 2 раза деньги без проблем. Через месяц собирался страховаться в ПРОСТО , потому как ходят слухи, что ПЗУ то ли сворачиваеться , толи продаеться , непонятно в общем. Теперь незнаю даже что и делать
Машина на КАСКО. 2 раза выплатили в течение месяца-полутора, причем оба случая были без справки ГАИ. Думаю имеет место безалаберность отдельно взятых сотрудников.
Буду и дальше пользоваться ими.
П.С. не реклама.
В этом году Про100 мне два раза по Каско без всяких проволочек в течение 2-х - 3-х недель выплачивала на руки суммы 3200грн и 1300грн без справок ГАИ, без виновных и невинных. Поэтому не стал бы огульно обхаивать компанию. Для того что бы иметь меньше проволочек с выплатами в прошлом году подъехал страховаться в центральный офис, о чем в дальнейшем не пожалел, и в этом году повторил эту процедуру там же.
Знайшов вже там знайомого, просив щоб прискорити - цитую його "та бардак тут в нас такий, розумієш чим більша компанія тим більший бардак"
Может быть в киевских отделениях порядок, но у нас в донецком филиале тоже порядка мало. Чтоб узнать, положена мне скидка или нет, директор (а других сотрудников никого не было!!!!!) минут 30 звонил в главный офис узнать. В итоге, после вежливых посыланий, он у 10 человека наконец-то узнал, что не положена. Хоть и мелочь, но впечатление портится сразу, как будто попал в какую-то лавочку. А если представить что будет серьезное ДТП, кто тогда будет разбираться, тоже директор будет ездить по городу и области считать ущерб?
Підтверджую, у Львові теж за кожним пуком дзвонять в київський офіс, кожен документ який я їм приносив вони відправляюли в Київ з затримкою від одного до п'яти днів.
Ну от нарешті сьогодні надійшли гроші на СТО. Добре що все нарешті закінчилось, що на СТО поставились з розумінням, машину мені помалювали вже місяць тому і навіть віддали без оплати. Так що Велет-Авто (це Львівський Віннер-Форд) справді респект. А від роботи Про100-страхування дуже неприємний осадок залишився.