Подскажите, пожалуйста, СТО где сейчас в Киеве могут толково ремонтом рулевой рейки занятся на Фокус3. Спасибо!
Беглый обзвон номеров в гугле результата не дал.
Добрый день,
Подскажите, пожалуйста, СТО где сейчас в Киеве могут толково ремонтом рулевой рейки занятся на Фокус3. Спасибо!
Беглый обзвон номеров в гугле результата не дал.
мастер-сервис работает
Фокус 3 электрика? Укравтогидравлика
Фокус 3 электрика? Укравтогидравлика
Ціни космос. Якщо мастер сервис працює, то туди, але там з масґйстрами до війни було не дуже.
цены ниже рынка, тут либо шашечки либо ехать
Якщо ця укргідравліка на Трої, то там брату таку схему намалювали... Купив нову і забув. Про який ринок річ? До війни прозвонював різні сервіси, ціни від 5000 до 5500 грн, а тут 6100 грн.
Я ездил делать и на Укргидравлику и на SPRO. Последняя мне понравилась больше. Диагностика бесплатно и гарантия нормальная.
На хохлових відгуки жахливі і мені на гудущий насос порадили замінити шланг високого тиску за 50$
Спасибо всем отписавшимся!
Проблема оказалась в попадании влаги в мозги на рейке. На прошлой неделе прозвонил по всем номерам, ответ везде один - замена только в сборе с рейкой и вилка по цене от 11 до 80 тыс.
Но повезло найти отличного мастера возле Жулян, который смог поменять только блок с ценой вопроса 5тыс.
Дайте контакт Він реечник?
кинул в личку
Дякую Сказав, що немає часу зараз...
На хохлових відгуки жахливі і мені на гудущий насос порадили замінити шланг високого тиску за 50$
Взагалі питаннь не виникало
Дякую Сказав, що немає часу зараз...
Я успел записаться когда город только оживал, он вроде первый день тогда вернулся к работе.
Може, якісь черговий ремонт і роблять, а діагностика, пальцем в небо
Може, якісь черговий ремонт і роблять, а діагностика, пальцем в небо
Меня на одному конченому СТО сказали що рейка стукає, і казали що треба їхати тільки на супердорогий "Мастер-сервіс" А мені її робили тільки нещодавно на Хохлових. Я приїхав туди, вони сказали щоб я більше не звертався на це СТО бо з рейкою все ок, а стукають тяги стабів. І таки так воно і було. Так що вони точно не впарюють лишні роботи.
Чого б не оголосити, що то за кончене було?
Чого б не оголосити, що то за кончене було?
А навіщо? Воно знаходиться на Стеценка.
До речі, я не казав, що впарюють лишне, діагностика у них така собі.