Які дії? Які папірці потрібно? Чи має бути власник на цьому авто? Чи достатньо доверки?
Посилання на новини будь ласка не ставити.
Які дії? Які папірці потрібно? Чи має бути власник на цьому авто? Чи достатньо доверки?
А що таке нова процедура? Якщо ви про відміну платежів то це ще не набуло юридичної сили т.я. ще не опубліковано.
А що таке нова процедура? Якщо ви про відміну платежів то це ще не набуло юридичної сили т.я. ще не опубліковано.
опубликовано. но еще не таможат...что то там "как всегда у нас"
Во вторник говорят что будет уже бланк новой декларации. Пока никто не завозил.
Одна вже точно заїхала, даже в новинах показали
Хто вивчав питання, наскільки зараз вигідно, та реально звичайній людині авто з європи отримати, наприклад якщо громадянн єс на кордон піджене авто та передасть українцю для подальшого оформленоя в Україні?
П.с.бачу волонтери собі якось женуть та оформляють для власного використання, не для армії
Хто вивчав питання, наскільки зараз вигідно, та реально звичайній людині авто з європи отримати, наприклад якщо громадянн єс на кордон піджене авто та передасть українцю для подальшого оформленоя в Україні?
П.с.бачу волонтери собі якось женуть та оформляють для власного використання, не для армії
уже десятки тысяч завезли
ти не відповів на ключове питання
питання, наскільки зараз вигідно,
мене також цікавить наскільки вигідно? для прикладу: 5 річний бмв с 3 літровим двигуном. яка зараз єкономія? а то шуму, а чого - не рузумію
Вам їздити чи конструктор треба? В 2020-21 дивився машини з Австрії. Є сенс брати з їхнім техосмотром, бо воно справне. А по грошах з розмитненням виходило так само, як в нас на авторіа зі смотаним пробігом, або на 500-1000 єур дорожче. Але ж воно ще поїздіть трохи, а не відразу на заміну двигуна, коробки та гальмівной системи в сборі.
мене також цікавить наскільки вигідно? для прикладу: 5 річний бмв с 3 літровим двигуном. яка зараз єкономія? а то шуму, а чого - не рузумію
сколько вы готовы заплатить услуги гонщику, который должен простоять на границе 3-4дня? Плюс расходы