Також хотів би замінити PuntoSwitcher. Встановив цей dotSwitcher. Ну зовсім не те. Нема авто перемикання, нема автозаміни слів.
Все это есть в Mahou, который к тому же опенсоурсный. Давно пользуюсь
Дякую, зараз скачав. Розбираюся, але вже не то. Може не розібрався. Пунто перемикав розкладку навіть поки ще не дописав слово, навіть якщо слово з помилкою. Тут же тільки після пробілу і якщо промахнувся з буквою, то не перемикає автоматом. Як наприклад налаштувати автозаміну слів? У пунто все інтуітивно зрозуміло.
Дякую, зараз скачав. Розбираюся, але вже не то. Може не розібрався. Пунто перемикав розкладку навіть поки ще не дописав слово, навіть якщо слово з помилкою. Тут же тільки після пробілу і якщо промахнувся з буквою, то не перемикає автоматом. Як наприклад налаштувати автозаміну слів? У пунто все інтуітивно зрозуміло.
Да, у Махо настройки более замороченные, зато гибкие и многочисленные. Желательно мануал изучить слегка. В Пунто ИИ более продвинутый, здесь автосмена раскладки тупо по словарю, но словарь можно любых объемов подцепить. Если ошибается, то ручными хоткеями несложно поправить. А автоподстановка через Сниппеты делается:
Cпробовал цей Mahou. Так і не поняв як він переключає розкладку автоматично. Актівировал... Набираю цей "фииун" зі словника - не конвертує в abbey
В первой строчке и не должно т к украинского в дефолтном словаре нет, но ничто не мешает добавить. А то что есть у меня переключает по оконечному пробелу. Если где-то не переключает, то убедиться что переключалка с админправами запущена.
Хм. Ок. Якщо обрати російську мову, то так, спрацьовує. Але тільки після пробелу. На інші роздільники неспрацьовує. Це погане. Слово з комою неспрацює. І URL не спрацює. Я так розумію, що український словник можна знайти або зробити. Але! Якщо вона спрацьовує тільки на повне слово, то треба буде заносити усі відмінки в словник. А це вже нереально!
Якщо вона спрацьовує тільки на повне слово, то треба буде заносити усі відмінки в словник. А це вже нереально!
Вполне реально, более того - уже занесено. Ресурсов правда побольше требуется. А если получится такой-же украинский сделать, то многие камрады щиро дякуватимуть.
Чи не з'явились якісь нормальні альтернативи?
Намагаюсь перемогти себе два тижні без Пунто після встановлення нової вінди, але не дуже. Мені постійно здається, що перемикання не спрацьовує.
Ну й друге, яке найважжче - мені декілька разів на тиждень треба використовувати російську для спілкування з молдлванами, узбеками, ...
Намагався знайти спосіб, щоб вона була в наявності, але доступна тільки по окремому хоткею, але мабуть такого нема.
шукав його сьогодні, але усі проекти на гітхабі зникли
А до чого тут гітхаб? По посиланню ходив?
Так, ходиви, але усі попередні посилання тут, на хабрі та й в інеті ведуть саме на гітхаб. а там проект закрили. Зазвичай намагаюсь качати з першоджерел. Я не програмер, і що за gitea не знаю. Мабуть, коли для орків закрили гітхаб, вони початли тікати по різним іншим ресурсам.