а то бачу що по обухівський та конче ніхто особливо не париться.
хоча більшість як правило їздить колоною на одній швидкості, але як щоб їхати по лісу не 50, а 80 було б не погано.
щоб їхати по лісу не 50, а 80 було б не погано.
Було б непогано не порушувати ПДД взагалі, а не тільки коли камери працюють.
щоб їхати по лісу не 50, а 80 було б не погано.
Було б непогано не порушувати ПДД взагалі, а не тільки коли камери працюють.
я не сумнівався що хтось дрісне. Але наче написав так, щоб було зрозуміло що питаю.
ПС. і прошу не треба мене лікувати стосовно не порушувати, я ще могу сам багатьох полікувати стосовно цього. У мене немає жодного штрафу як в Україні так і за кордоном.
"Камери контролю швидкості працюють і хочу нагадати, що час винесення постанови може бути до 60 діб. Тому деякі правопорушення можуть бути опрацьовані пізніше", — зазначив представник патрульної поліції.
теж цікаво доречі. в місті стоїть спідліміт на 69км, тому порушень не маю, але є місця, наприклад, по одеській трасі, де раніше були обмеження 50+19, але зараз знаки познімали щоб плуталась... і тут питання, як воно рахує...
Сьогодні знову їхав через Кончу, там десь 5 камер стоїть, ну якось мало хто на них звертав увагу. Але наприклад знаки стоять 50, хоча моя думка це дурня коли у лісі знаки 50.
То в черговий раз , подумав, а що камери не фіксують у військовий час, що всі так не звертають увагу, особливо зараз коли розтягнули плити
знакомый тулил из запад. Украины домой, ехал "на все деньги" , не обращая внимания на камеры. ни 1 штрафа не пришло. хз может повезло, а может и не работают камеры.
Читал в интернете комментарии полиции по этому поводу. Якобы зафиксированные на камеру нарушения могут обрабатываться 60 суток. Так это или нет -х.з.,знаки н.п. ведь закрасили.
Камеры автофиксации нарушения скорости на территории Украины продолжают работать несмотря на военное положение.
. Помимо этого Алексей Белошицкий отметил, что многие работники Нацполиции сейчас привлечены к охране общественного порядка и на передовую, поэтому время обработки данных с камер и вынесения постановления увеличено до 60 дней. Таким образом, штраф могут выписать даже через 2 месяца после нарушения.
Відповідно до ст. 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення адміністративне стягнення може бути накладене не пізніше як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - два місяці з дня його виявлення.
Щось трошки не сходиться
ну от З 16 травня в Україні відновлять роботу камери фіксації порушень ПДР
то вони все ж таки не працювали значить
Ні,вони не працювали. А ви гальмували весь цей час перед ними ?
Ні,вони не працювали. А ви гальмували весь цей час перед ними ?
ні я весь час їздив як і завжди, знак +20
Хорошенькое дело. Знаки нас.пунктов сняли, а камеры включили. Откуда ты знаешь, заехал ты в нас пункт или нет? И тут бац тебя на скорость и письмо счастья тебе в радость.
Хорошенькое дело. Знаки нас.пунктов сняли, а камеры включили. Откуда ты знаешь, заехал ты в нас пункт или нет? И тут бац тебя на скорость и письмо счастья тебе в радость.
Та ще й не факт що лист щастя приде. Кабінет водія, штрафи в дії не працюють. Одразу пункт "штрафплощадка".
там где езжу, то ни на одной из камер не горит светодиод. Так что думаю, не работают они.
там где езжу, то ни на одной из камер не горит светодиод. Так что думаю, не работают они.
Вчора в Києві під Дарницьким мостом чекав зеленого з велосипедом, звернув увагу на камеру яка моніторить напрям Березняки-Осокорки - горить зелененький світлодіод.
як перевірити зараз чи є штраф? Інформація тільки в поштовій скриньці по місту реєстрації власника ТЗ?