Чавильці тій(якась штамповка-лиття) вже 100 літ в обід, та вперше вирішив помити ії у посудомийці...виймаю, а вона якось уся полиняла, окислилася - береш у руки, а руки чорні ...якось й чавити часник вже не схотів, мусив часник дрібно-дрібно різати. І шо тепер - на смітник ту чавилку а що на заміну з сучасного порадите?
igg 25.04.2022 21:35 пишет: Чавильці тій(якась штамповка-лиття) вже 100 літ в обід, та вперше вирішив помити ії у посудомийці...виймаю, а вона якось уся полиняла, окислилася - береш у руки, а руки чорні ...якось й чавити часник вже не схотів, мусив часник дрібно-дрібно різати. І шо тепер - на смітник ту чавилку а що на заміну з сучасного порадите?
igg 25.04.2022 21:35 пишет: Чавильці тій(якась штамповка-лиття) вже 100 літ в обід, та вперше вирішив помити ії у посудомийці...виймаю, а вона якось уся полиняла, окислилася - береш у руки, а руки чорні ...якось й чавити часник вже не схотів, мусив часник дрібно-дрібно різати. І шо тепер - на смітник ту чавилку а що на заміну з сучасного порадите?
алюміній полиняв, вичистити верхній шар і буде ок (у мене така шляпа була, коли я частини бошівської м'ясорубки помив)
Я бы больше переживал за посудомойку после этого. Все вот это вот теперь на насосе, патрубках и тд и тп. Купи средство для чистки посудомойки. А эту хрень с фотки помой руками и больше в посудомойку не суй.
Rucha 25.04.2022 22:31 пишет: Я бы больше переживал за посудомойку после этого. Все вот это вот теперь на насосе, патрубках и тд и тп. Купи средство для чистки посудомойки. А эту хрень с фотки помой руками и больше в посудомойку не суй.
Очиститель карбюратора в помощь!
руки я й милом відмив!
Протри оцтом. Миюче в машинці мабуть лужне та ще й з алюмокомплексом для перешкоджанню відкладень (типу флуп або кріт)
Rucha 25.04.2022 22:31 пишет: Я бы больше переживал за посудомойку после этого. Все вот это вот теперь на насосе, патрубках и тд и тп. Купи средство для чистки посудомойки. А эту хрень с фотки помой руками и больше в посудомойку не суй.
Протри оцтом. Миюче в машинці мабуть лужне та ще й з алюмокомплексом для перешкоджанню відкладень (типу флуп або кріт)
Чего???
Это средства для очистки труб, не для посудомойки! :-)
Тільки луги входять у обидва засоби. Згадав що саме дає такий наліт - каустична сода. Це з часів коли поосуд виварювали в ній. Не знаю як у фейрі а у сомат каустична сода входить у складові. Лінк на склад тільки на ворожих доменах тому бажаючі можуть самі подивиться.
навряд чи щось буде посудомийці, років зо 3 тому помив в посудомийці алюмінієву частину від м'ясорубки, то посудомийка і досі працює, а от мясорубку прийшлось довгенько відмивати. Вже не пам'ятаю чим то робив.