в мене є ця категорія серед їх кешбеків (Привіт), 1% власні 3% кредитні. Можливо від типу картки Універсальна залежить, в мене Мастеркард. Бо пригадую був кешбек на комуналку 5% - а в мами Віза від приват - в неї не було цієї категорії.
@axon, персональна пропозиція в Приваті, не у всіх доступна.
приложение пишет что сразу 2 грн скидки но бонусы в новой почте и\или водафон пишут еще про 3 грн это суммируется до минус 5 грн?
Вчора заправився. Акція 95 енерджі по ціні 95-го. Бонус від НП, ОТП і по застосунку - ціна вийшла 63,85. Ціна на стелі 68,99.
Вчора заправився. Акція 95 енерджі по ціні 95-го. Бонус від НП, ОТП і по застосунку - ціна вийшла 63,85. Ціна на стелі 68,99.
это 5 грн 14 коп про отп и нп вместе знаю, сосед в гаражах заправляется интересует карточка укрнафты и услуги нп\водафон ибо отп у меня нету, а фишка-аваль от окко кормит только кэшбэками
это 5 грн 14 коп про отп и нп вместе знаю, сосед в гаражах заправляется интересует карточка укрнафты и услуги нп\водафон ибо отп у меня нету, а фишка-аваль от окко кормит только кэшбэками