в мене є ця категорія серед їх кешбеків (Привіт), 1% власні 3% кредитні. Можливо від типу картки Універсальна залежить, в мене Мастеркард. Бо пригадую був кешбек на комуналку 5% - а в мами Віза від приват - в неї не було цієї категорії.
@axon, персональна пропозиція в Приваті, не у всіх доступна.
приложение пишет что сразу 2 грн скидки но бонусы в новой почте и\или водафон пишут еще про 3 грн это суммируется до минус 5 грн?
Вчора заправився. Акція 95 енерджі по ціні 95-го. Бонус від НП, ОТП і по застосунку - ціна вийшла 63,85. Ціна на стелі 68,99.
Вчора заправився. Акція 95 енерджі по ціні 95-го. Бонус від НП, ОТП і по застосунку - ціна вийшла 63,85. Ціна на стелі 68,99.
это 5 грн 14 коп про отп и нп вместе знаю, сосед в гаражах заправляется интересует карточка укрнафты и услуги нп\водафон ибо отп у меня нету, а фишка-аваль от окко кормит только кэшбэками
это 5 грн 14 коп про отп и нп вместе знаю, сосед в гаражах заправляется интересует карточка укрнафты и услуги нп\водафон ибо отп у меня нету, а фишка-аваль от окко кормит только кэшбэками
Водафон:
Водафон:
Мастеркард від УкрсСібу з 1 квітня дає фронтзнижку у 4 гривні на літрі на усе пальне. Вчора перевірив - працює.
майже мінус 6 грн від ціни вдалось отримати на знижкою від Нової Пошти (за списання 30 бонусів - це мінус 2 грн на літрі) та комбінації ОТБ Банк+ застосунок УкрНафти (це мінус 4 грн на літрі). Upd: а плюс ще кешбек повернеться!
Це як? Скануєш один штрих код, потім інший?
В вадафоні можна поміняти бонуси на 2 грн знижки, в додатку вадафон замовляєте, вадафон присилає код в смс повідомлені, цей код потрібно продиктувати оператору АЗС + додаток УКрнафта.
саме так! Спочатку код від НП. Потім код застосунку НафтоГазу. І третій раз тягну смартфон, коли сплачую карткою ОТБ Банка. Разом майже мінус 6 грн
Ще Yasnolov дає 2грн. знижки, при цьому в описі промокода є:
- Пропозиція сумується зі знижкою МЗ UKRNAFTA одноразово.
Ще Yasnolov дає 2грн. знижки, при цьому в описі промокода є:
- Пропозиція сумується зі знижкою МЗ UKRNAFTA одноразово.
знову ж таки - це тільки на бенз на дизель більше 4 грн знижки поки не знайшов як (((
Доброго дня в звязу з великим дефіцитом дизиля, що скажете про дизель на Укрнафта? як його переварюють сучасні двигуни та сучасні паливні системи? хто заправлявся? як враження?
судя по моим наблюдениям (и разговорам с операторами АЗС и пистолетчиками) за последние два года (2024 - 2026): 1. на АЗС Укрнафта в Киеве емкости под топливо не чистили ни разу!!! 2. судя по всему на некоторых АЗС сети Укрнафта Киева фильтры на насосах забора топлива из емкостей и фильтры на топливо-раздаточных колонках тоже ни разу не менялись (если заправлять дизтопливо в полу-прозрачный канистры, то видно сразу - оно очень грязное!!!) Совершенно не уверен, что в сети Укрнафта на АЗС, находящихся на трассах или в других городах Украины ситуация с "чистотой" солярки обстоит лучше...
Пример (фото) грязного дизтоплива после заправки в канистру на АЗС Укрнафта возле телевышки привожу здесь. (такое же грязное дизтопливо в сети Укрнафта можно заправить на Столичном шоссе, на Окружной трассе в районе оптового овощного рынка и т.д.) . Состояние топливного фильтра после одной такой заправки дизтопливом на АЗС Укрнафта можете легко себе представить...
за дизельні ємності не скажу, однак точно не варто узагальнювати за всі ємності під пальне. Це точно не стосується бензинових ємностей, адже всі вони були почищені минулої весни коли переходили зі стандарту бензину з е0 на е5, думаю і зараз коли з 1 липня переходили на Е10.
за дизельні ємності не скажу, однак точно не варто узагальнювати за всі ємності під пальне. Це точно не стосується бензинових ємностей, адже всі вони були почищені минулої весни коли переходили зі стандарту бензину з е0 на е5, думаю і зараз коли з 1 липня переходили на Е10.
операторы АЗС сказали, что по документам и отчетам "на верх" - емкости чистили, а инженеры по обслуживанию АЗС даже "на бумаге" все фильтры вовремя и в срок меняли... По факту - НЕТ...осталась "страна непуганных идиотов", к сожалению... я догадываюсь, что все от руководства компании зависит...ведь не зря говорят, что "рыба гниет с головы"...
Я х.з. як те ваше дп. Газ і бенз в них норм.
вже двічі заливалося пальне, звичайний дизель. середня витрата навіть на 0.1 літра просіла. робитиму ТО скоро то гляну на забрудненість фільтру
Хтось користувався заправкою на колонці з додатку? Я колись спробував через скриньку заправитись. Щось не вийшло, заливав через оператора. Зараз вони обіцяють -2,50 грн/л скинути, є думки знову таке спробувати. Є у когось досвід?
звичайний дизель. середня витрата навіть на 0.1 літра просіла.
в мене на бензині (профільне авто) навпаки - 95 Енержі на 1 літр більше споживання у порівнянні з UPG 95 Тому, коли перестала працювати пропозиція від ОТБ Банку, не заправляюсь на УкрНафті