autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Получение прав (5/5)

важничающий писатель **
Киев
С нами с 10.01.2006

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: lopez]
      24 сентября 2025 в 22:13 Гілками

- з дальнім

:-)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
патриарх *
Киев
С нами с 27.10.2005

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: lopez]
      25 сентября 2025 в 09:52 Гілками

lopez 24.09.2025 21:44 пишет:

"Протитуманні фари", взагалі, відсутні як поняття в ПДР, вони не є обов"язковим елементом ТЗ. Так що все там правильно..

Все вірно. А на переважній більшості авто, де протитуманки з заводу, а не самостійно встановлені, їх ще й можно включити лише після увімкнення ближнього світла.

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: YSK]
      25 сентября 2025 в 10:28 Гілками

YSK 24.09.2025 21:15 пишет:

Tarasoff 23.09.2025 12:22 пишет:

Теорія - то дрібниці, справжня корупція почнеться при водінні )

Ну звіздьож. Донька здала з першого разу теорію і практику на механіку, права отримала у травні. Теорію вчила самостійно, ніяких підписок не оформлювала. Займалась стандартну кількість годин. По вихам возив на парковку ТРЦ, тренувалась додатково тим прийомам яким навчали в автошколі. Здавала на сервісцентровській королі у ТСЦ на окружній. Талон взяла також самостійно. Також на днях отримала права донька друга по аналогічному сценарію. Оті всі казки про корупцію, про валять і тд не більше ніж казки. Бажання + старання = безпроблемна здача іспиту.

Поздоровляю доньку. А мій син зараз здає водіння - і я кажу корупція, бо знаю ). Доречі, порекомендую йому на окружну, може там краще.

YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: Tarasoff]
      25 сентября 2025 в 13:49 Гілками

Tarasoff 25.09.2025 10:28 пишет:

YSK 24.09.2025 21:15 пишет:

Tarasoff 23.09.2025 12:22 пишет:

Теорія - то дрібниці, справжня корупція почнеться при водінні )

Ну звіздьож. Донька здала з першого разу теорію і практику на механіку, права отримала у травні. Теорію вчила самостійно, ніяких підписок не оформлювала. Займалась стандартну кількість годин. По вихам возив на парковку ТРЦ, тренувалась додатково тим прийомам яким навчали в автошколі. Здавала на сервісцентровській королі у ТСЦ на окружній. Талон взяла також самостійно. Також на днях отримала права донька друга по аналогічному сценарію. Оті всі казки про корупцію, про валять і тд не більше ніж казки. Бажання + старання = безпроблемна здача іспиту.

Поздоровляю доньку. А мій син зараз здає водіння - і я кажу корупція, бо знаю ). Доречі, порекомендую йому на окружну, може там краще.

Дякую! Ну то конкретизуй хоча б в чому корупція. Бо ні я, ні знайомі які там здавали цього не помітили. Можливо коли бачать, що здаєш вже декілька разів і все ніяк, то з'являються якісь моменти... Навіть більше того, більшість старається якраз в цьому ТСЦ здавати, бо кажуть в Дарниці важче.

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

25 сентября 2025 в 14:22 Гілками

YSK 25.09.2025 13:49 пишет:

Дякую! Ну то конкретизуй хоча б в чому корупція. Бо ні я, ні знайомі які там здавали цього не помітили. Можливо коли бачать, що здаєш вже декілька разів і все ніяк, то з'являються якісь моменти... Навіть більше того, більшість старається якраз в цьому ТСЦ здавати, бо кажуть в Дарниці важче.

Дивився на здачу родичами екзаменів в минулому році.
Я б точно не здав ні тоді (коли сам здавав багато років тому), а зараз взагалі без варіантів.
Тоді якось більш дивилися на адекватність (це моє враження після здачі у далекі 90і). Незначні шероховатості пропускалися.
Зараз ось за помилку записали їзду по розмітці, яка вже давно стерлася і її не видно. А інструктор каже - вона тут була і пише помилку
Процедури оскарження майже немає. Всі ці камери до фені. Максимально позитивний результат для нездавшего - побажають успіху на наступний раз. Процедури відміни порушення та видачі прав після цієї відміни немає, відповідальності приймаючого немає. Таке дуже дивне оскарження.

До речі, є питання про здачу екзамена та врахування помилок.
Претендент не застібнувся.
Приймаючий три рази запитав - можна починати? Претендент не роздуплився і казав так. Екзамен закінчений по критерію "три помилки".
Це в принципі нормально? Як на мене, приймаючий каже про ремінь, пише одну помилку та екзамен продовжується.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: maksym]
      25 сентября 2025 в 15:17 Гілками

maksym 25.09.2025 14:22 пишет:

Дивився на здачу родичами екзаменів в минулому році.
Я б точно не здав ні тоді (коли сам здавав багато років тому), а зараз взагалі без варіантів.
Тоді якось більш дивилися на адекватність (це моє враження після здачі у далекі 90і). Незначні шероховатості пропускалися.
Зараз ось за помилку записали їзду по розмітці, яка вже давно стерлася і її не видно. А інструктор каже - вона тут була і пише помилку
Процедури оскарження майже немає. Всі ці камери до фені. Максимально позитивний результат для нездавшего - побажають успіху на наступний раз. Процедури відміни порушення та видачі прав після цієї відміни немає, відповідальності приймаючого немає. Таке дуже дивне оскарження.

До речі, є питання про здачу екзамена та врахування помилок.
Претендент не застібнувся.
Приймаючий три рази запитав - можна починати? Претендент не роздуплився і казав так. Екзамен закінчений по критерію "три помилки".
Це в принципі нормально? Як на мене, приймаючий каже про ремінь, пише одну помилку та екзамен продовжується.

Ну це ж не про корупцію, грошей же не просили. Донька мала 2 помилки, перша - близько зупинилась до ПП, друга, до речі спірна і якби не здала, подавали б апеляцію, вузький проїзд, з обох боків запарковані авто, знаків пріорітету не має, доька пропустила маршрутку і це зарахувалось як помилка. Скажу більше, дуже багато навіть з майданчика не виїзджає, про парковку я навіть мовчу. Для розуміння, донька так напрактикувала паралельне паркування, що тепер паркується краще за мене. Є ще момент, коли не здав з першого разу, далі дають все довші маршрути, спочатку найкоротший, але він не найпростіший. А коли здаєш на авто автошколи, то одразу дають найдовший, з виїздом на окружну і тд. Мабуть свої авто жалко. На ютюбі є всі маршрути, можна дивитись і аналізувати. Можна перед екзаменом покататись по тих маршрутах, щоб розуміти, що і як.

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

26 сентября 2025 в 09:53 Гілками

YSK 25.09.2025 15:17 пишет:

Ну це ж не про корупцію, грошей же не просили.

Не просили, але відпрацьовують завдання валити всіх.

друга, до речі спірна і якби не здала, подавали б апеляцію, вузький проїзд, з обох боків запарковані авто, знаків пріорітету не має, доька пропустила маршрутку і це зарахувалось як помилка.

Цікаво, в чому ж помилка. Пропустила маршрутку, коли мала перевагу? І який пункт ПДР порушено?
Про апеляцію я вище писав. Якщо б і відмінили це порушення - все одно вперед на перездачу

Для розуміння, донька так напрактикувала паралельне паркування, що тепер паркується краще за мене.

Ще чув таке, що при паркуванні контакт з бордюром - це одразу стоп екзамен та незалік. Прям аварійна ситуація. Чому?
В реалі це звичайна практика, коли водій чекає контакту з бордюром для мінімізації зазорів.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

26 сентября 2025 в 10:22 Гілками

В ответ на:

Перепитав, сказала, відчуття, що придираються не було. Цікаве спостереження, з власного кола знайомих, переважній більшості дівчат 18-20, задача на права виявилась простішою ніж аналогічним по віку хлопцям.
В ответ на:

Цікаво, в чому ж помилка. Пропустила маршрутку, коли мала перевагу? І який пункт ПДР порушено?
Про апеляцію я вище писав. Якщо б і відмінили це порушення - все одно вперед на перездачу

Ну от і я не зрозумів чому була помилка.
В ответ на:

Ще чув таке, що при паркуванні контакт з бордюром - це одразу стоп екзамен та незалік. Прям аварійна ситуація. Чому?
В реалі це звичайна практика, коли водій чекає контакту з бордюром для мінімізації зазорів.

Є таке. І на цьому моменті акцентували увагу в автошколі. Мабуть тому, що людина не відчуває авто і замість бордюра, наприклад, може буди умовний велосипедист. Краще трохи далі від бордюра ніж його зачепити.

Змінено YSK (10:23 26/09/2025)

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

26 сентября 2025 в 12:23 Гілками

maksym 26.09.2025 09:53 пишет:

Ну це ж не про корупцію, грошей же не просили.

друга, до речі спірна і якби не здала, подавали б апеляцію, вузький проїзд, з обох боків запарковані авто, знаків пріорітету не має, доька пропустила маршрутку і це зарахувалось як помилка.

В ответ на:

...

Для розуміння, донька так напрактикувала паралельне паркування, що тепер паркується краще за мене.

Не повинна пропускати. Особисто бачив як штафовали за це, щоправда, років так 20 тому.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: AlexAudiCoupe]
      26 сентября 2025 в 13:01 Гілками

AlexAudiCoupe 26.09.2025 12:23 пишет:

Не повинна пропускати. Особисто бачив як штафовали за це, щоправда, років так 20 тому.

То що саме було порушено?

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

26 сентября 2025 в 20:26 Гілками

YSK 26.09.2025 13:01 пишет:

AlexAudiCoupe 26.09.2025 12:23 пишет:

То що саме було порушено?

Я ж не був поруч.

"..Порушення правил проїзду перехресть..". достатньо?

важничающий писатель **
Киев
С нами с 10.01.2006

Re: Про підготовку на pdrtest.com ПДР Тест Центр [Re: Tarasoff]
      27 сентября 2025 в 15:57 Гілками

ні, у мене окремо, з завода.

Тому, не розписуйтесь за всіх і більшість.

В фронтовій зоні постійно цю можливість використовував- вони низько і утоплені, світло стелиться вздовж дороги.

Тим більше в туман на дальньому!- пробували? Сподобалось?

Я розумію, що вам дуже хотілось "блимнуть" ерудицією, але.

По цьому pdrtest.com - вирішили не купляти в них нічого, бо відсутня будь-яка гарантія, що за для додаткового заробітку вони не викинуть ще якусь лажу, не підставлять помилкові відповіді, ще щось , щоб стимулювати продовження "підписки".

Раджу бажаючим 10 разів зважити. Відзови, звісно, всі ідеальні у них на сторінці, наш- не опублікували, тому нехай буде тут.

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 9 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 25790

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія