Навіть не знаю, сюди чи в Кидали. Власне, питання в наступному. В кінці січня зробила замовлення, в лютому прийшло, не підійшло, одразу повідомила підтримку та повернула через НП чітко за наданою інструкцією за 10 днів до війни. З того часу минуло вже 3 місяці, протягом яких мене годують казками щодо неможливості повернення замовлення до Польщі через якісь трабли з логістичною компанією. Український інтернет-магазин при цьому продовжує працювати, обіцяє 100% повернення коштів і ніяких траблів з логістикою в цей бік, напевно, не має. Знаю, я не одна така, дехто навіть отримав кошти. Можливо хтось підкаже шляхи мирного вирішення проблеми? Втратити на рівному місці кілька тисяч грн якось дуже невчасно. Просила контакти польського офісу- питання було проігноровано. Останній коментар: WITTCHEN 29 апр. 2022 г., 13:28 кому: мне
Доброго дня, просимо вибачення за ситуацію, що склалася. На жаль, поки що посилка не змінила свій статус. Посилка знаходиться в Україні, у процесі підготовки до повернення. Ми докладаємо всіх зусиль для прискорення цього процесу і обов'язково зв'яжемося з вами після отримання посилки на нашому складі у Польщі.