Продають від 100л. Начебто можна купити при зустрічі (но мені їхати 80 км туди), або через НП, но по передоплаті. На що дивитися, шоб уникнути підробки, або як можуть кинути? Я ніколи в житті не користувався картками.
bolegka 20.05.2022 08:42 пишет: Продають від 100л. Начебто можна купити при зустрічі (но мені їхати 80 км туди), або через НП, но по передоплаті. На що дивитися, шоб уникнути підробки, або як можуть кинути? Я ніколи в житті не користувався картками.
большаявероятность обмана, очень большая! Как можно пересылать деньги не извстно кому и не известно за что? Гарантий 0 что не кинут!
bolegka 20.05.2022 08:42 пишет: Продають від 100л. Начебто можна купити при зустрічі (но мені їхати 80 км туди), або через НП, но по передоплаті. На що дивитися, шоб уникнути підробки, або як можуть кинути? Я ніколи в житті не користувався картками.
у нас форумі продають , підписаний в вайберканалі, наче з останніх повідомлень теж було від 100л, точно надійніше ніж ж олх )
Зараз краще талони. Карт багато поблокували. Стосується ОККО ящо що