Думаю найчастіша зараз проблема і задача. Купу раз скидався на авто, але тут мобілізований друг сказав що треба. Власне підкажіть хто знає де і як шукати? Може є клубні сціалісти що можуть допомогти? Як звичайно треба щось повнопривідне, дизельне і п"ятимісне. І не корч, бо ремонтувати там немає особливо де. Хай буде дорожче але поновіше. Підказуйте хто в темі.
Mutant 26.05.2022 21:14 пишет: Думаю найчастіша зараз проблема і задача. Купу раз скидався на авто, але тут мобілізований друг сказав що треба. Власне підкажіть хто знає де і як шукати? Може є клубні сціалісти що можуть допомогти? Як звичайно треба щось повнопривідне, дизельне і п"ятимісне. І не корч, бо ремонтувати там немає особливо де. Хай буде дорожче але поновіше. Підказуйте хто в темі.
Підпишуся під тему. Теж військови просят машинку. Але просять щось більш вантажне, типу VW T4. Скыльки це зараз буде коштувати? Це дійсно для військових, тобто документів, растаможки не треба.
Примажусь и я Короче перевожусь на ту-же должность но в более боевое подразделение. Все самые вкусные ништяки пйдут уже на новое место. Ну как новое - очнь много людей из моего бывшего бата еще с 14-15 годов. До вливания в Чудотворец. И т.к. парни воюют на юге мне надо будет туда частегько мотаться и по связи, да и заодно что-то отвезти. А мой уже далеко может не доехать - ремонта просит, да и расход у него приличный.
Поэтому для связистов ищу что-то вместительно-экономичное, возможно универсал, минивэн. Требование одно - релинги на крыше и максимально вертикальная [*****] задняя дверь. Под экономичностью понимается меньше 10-ти в городе
Зі свого досвіду: розгрібають досить швидко, справного на 100% немає, треба по місцю доводити.
А так - або везти як гуманітарну допомогу, але там з документами мудохатися довго, або везти під нульове розмитнення ( черги, постів на пропуск працює мало)
З того, закладками ставили то за два тижні усе розходилося.