Думаю найчастіша зараз проблема і задача. Купу раз скидався на авто, але тут мобілізований друг сказав що треба. Власне підкажіть хто знає де і як шукати? Може є клубні сціалісти що можуть допомогти? Як звичайно треба щось повнопривідне, дизельне і п"ятимісне. І не корч, бо ремонтувати там немає особливо де. Хай буде дорожче але поновіше. Підказуйте хто в темі.
Думаю найчастіша зараз проблема і задача. Купу раз скидався на авто, але тут мобілізований друг сказав що треба. Власне підкажіть хто знає де і як шукати? Може є клубні сціалісти що можуть допомогти? Як звичайно треба щось повнопривідне, дизельне і п"ятимісне. І не корч, бо ремонтувати там немає особливо де. Хай буде дорожче але поновіше. Підказуйте хто в темі.
Напиши побажання і бюджет
Повний привід, дизель, п"ять місць. Бюджет вторинна справа, під нормальний варіант зберем.
Підпишуся під тему. Теж військови просят машинку. Але просять щось більш вантажне, типу VW T4. Скыльки це зараз буде коштувати? Це дійсно для військових, тобто документів, растаможки не треба.
Набери мене завтра
Примажусь и я Короче перевожусь на ту-же должность но в более боевое подразделение. Все самые вкусные ништяки пйдут уже на новое место. Ну как новое - очнь много людей из моего бывшего бата еще с 14-15 годов. До вливания в Чудотворец. И т.к. парни воюют на юге мне надо будет туда частегько мотаться и по связи, да и заодно что-то отвезти. А мой уже далеко может не доехать - ремонта просит, да и расход у него приличный.
Поэтому для связистов ищу что-то вместительно-экономичное, возможно универсал, минивэн. Требование одно - релинги на крыше и максимально вертикальная [*****] задняя дверь. Под экономичностью понимается меньше 10-ти в городе
Зі свого досвіду: розгрібають досить швидко, справного на 100% немає, треба по місцю доводити.
А так - або везти як гуманітарну допомогу, але там з документами мудохатися довго, або везти під нульове розмитнення ( черги, постів на пропуск працює мало)
З того, закладками ставили то за два тижні усе розходилося.