Треба людині відновити підзабуті навички водіння, хотів зателефонувати і спитати, чи можна зараз заїхати на автодром, а ніде не зміг знайти телефон. Може хтось був там нещодавно, або має номер телефону, то буду вдячний за інформацію Ну і від поради іншого подібного місця, що зараз відкрито, не відмовлюсь. Чайка може, чи пам`ятаю десь на околицях дарницької площі наче шось було
завжди їздив без дзвінка. зараз на змагання не попадете, думаю. якщо дрифтери будуть тренуватись, то лише на малому колу. велике завжди вільне. проїзд 100 грн. лише кеш!!!
DimonDSV 27.05.2022 16:22 пишет: завжди їздив без дзвінка. зараз на змагання не попадете, думаю. якщо дрифтери будуть тренуватись, то лише на малому колу. велике завжди вільне. проїзд 100 грн. лише кеш!!!
Ну тут скоріше питання в тому, чи є там хтось хто відкриває шлагбаум. Далеко ж не все ще в Києві працює
ssb 27.05.2022 13:41 пишет: Треба людині відновити підзабуті навички водіння, хотів зателефонувати і спитати, чи можна зараз заїхати на автодром, а ніде не зміг знайти телефон. Може хтось був там нещодавно, або має номер телефону, то буду вдячний за інформацію Ну і від поради іншого подібного місця, що зараз відкрито, не відмовлюсь. Чайка може, чи пам`ятаю десь на околицях дарницької площі наче шось було