На форуме Одей видел продают бензин наливом ну и Дизель тоже
от також, ніяк не збагну у чоми прикол тих талонів/карт якщо ті заправки зачинені з нулями
Це якийсь шифр, який відомий тільки втаємниченим
Шифр в тому, що на ОККО, наприклад, нулі означають, палива за гроші немає, хоча не факт. Однак це і не означає, що відпускають по паливним карткам і талонам. Треба зупинятись і питати. Але мені цікаво, що означають нулі на Шеллі. Наприклад протягом останнього тижня на заправках Шелл по швидкісному трамваю стелла була темною. Сьогодні горять нулі. Що це означає, хз?
На КЛО навіть не треба питати. Якщо горять нулі навпроти дизеля, то можешь безперешкодно його заправити по талону. Якщо палива немає, то навпроти нього нічого не висвічується.
А у Авиаса вообще бензин есть? ато я как не посмотрю по приложению Енерджи, так почти всегда ни бенза, ни дизеля нету физически. Даже по талонам и картам.
+100. Какой смысл в талонах или картах, если их не отоварить
от також, ніяк не збагну у чоми прикол тих талонів/карт якщо ті заправки зачинені з нулями
Значит топливо есть, но только по талонах\топливных картах.
Це якийсь шифр, який відомий тільки втаємниченим
На ВОГе 4 варианта:
- Цена - нули - прочерки - не горит строчка
Вот и догадывайся :-)
На ВОГе 4 варианта:
- Цена - нули - прочерки - не горит строчка
Вот и догадывайся :-)
1. Паливо у вільному продажі. 2. Для спецтехніки, було ще по талонам, але після того як відпустили регулювання - для спецтехніки. 3. Навідайтесь ще. 4. Облиш надію.
Але мені цікаво, що означають нулі на Шеллі. Наприклад протягом останнього тижня на заправках Шелл по швидкісному трамваю стелла була темною. Сьогодні горять нулі. Що це означає, хз?
Є хотдоги і кава.
Є хотдоги і кава
Далі на аміку бачив , за столиком хлопці сидять , шось їдять
вчера купил 70 литров на олх, но дизеля. Сервис - подъехал бусик
Прям во двор приехал? И на виду у всех заправил? Или "стрелка в безлюдном месте"?
Вог заборонив заправку у каністри, але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів. Думаю черг поменшає і заправлятись стане швидше, оскільки бізнесмени, що возять по 70 грн. за літр зникнуть з АЗС.
Вог заборонив заправку у каністри, але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів. Думаю черг поменшає і заправлятись стане швидше, оскільки бізнесмени, що возять по 70 грн. за літр зникнуть з АЗС.
Ніуди вони не зникнуть. Тут вже писали: від'єднується шланг, запускається насос... це якщо традиційно висмоктати не можна.
Ніуди вони не зникнуть. Тут вже писали: від'єднується шланг, запускається насос... це якщо традиційно висмоктати не можна.
Тоді треба буде або автопарк для заливу збільшувати , або під заправкою зливати і знову в чергу ставати
але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів
А сенс? І так можно було заправити 50 - поки стоїш в черзі, купуєш в гаманець ці 50, на колонці заливаєш з гаманця
але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів
А сенс? І так можно було заправити 50 - поки стоїш в черзі, купуєш в гаманець ці 50, на колонці заливаєш з гаманця
Сенс саме у забороні заправляти у каністри. Мінімум половина в черзі стоїть майже з повним баком і 2-3 пустими каністрами у багажнику.
Поискал и не нашел( Можете плз поделиться ссылкой?
Поискал и не нашел( Можете плз поделиться ссылкой?
ссылку скинул. А так в разделе автомото продажа. Да и у нас в рекламе есть проверенные продавцы
вчера купил 70 литров на олх, но дизеля. Сервис - подъехал бусик, внутри еврокуб, помпа, пистолет... 71 грн \ литр. Перед тем 3 часа простоял на воге и не хватило
А от круга метров 150 в сторону Белогородки слева по 69грн. не было?
вчера купил 70 литров на олх, но дизеля. Сервис - подъехал бусик, внутри еврокуб, помпа, пистолет... 71 грн \ литр. Перед тем 3 часа простоял на воге и не хватило
А можна контакти в «особисті», запаси зберігати немає в чому, але літрів 20 дизеля би заправив, оскільки останній тиждень шляхом з 10-к заправок і всюди лише 00 або ж пару разів газ. Вчора в Боярці на пару км. черга була за бензином.
А у Авиаса вообще бензин есть? ато я как не посмотрю по приложению Енерджи, так почти всегда ни бенза, ни дизеля нету физически. Даже по талонам и картам.
+100. Какой смысл в талонах или картах, если их не отоварить
Нулі, коли горять, означає, що можна заправитися по талонам/карткам, принаймні я так заправляв службове авто. Коли слелла пуста - означає, що палива немає.