от також, ніяк не збагну у чоми прикол тих талонів/карт якщо ті заправки зачинені з нулями
Це якийсь шифр, який відомий тільки втаємниченим
Шифр в тому, що на ОККО, наприклад, нулі означають, палива за гроші немає, хоча не факт. Однак це і не означає, що відпускають по паливним карткам і талонам. Треба зупинятись і питати. Але мені цікаво, що означають нулі на Шеллі. Наприклад протягом останнього тижня на заправках Шелл по швидкісному трамваю стелла була темною. Сьогодні горять нулі. Що це означає, хз?
На КЛО навіть не треба питати. Якщо горять нулі навпроти дизеля, то можешь безперешкодно його заправити по талону. Якщо палива немає, то навпроти нього нічого не висвічується.
serjik_007 01.06.2022 17:15 пишет: А у Авиаса вообще бензин есть? ато я как не посмотрю по приложению Енерджи, так почти всегда ни бенза, ни дизеля нету физически. Даже по талонам и картам.
+100. Какой смысл в талонах или картах, если их не отоварить
от також, ніяк не збагну у чоми прикол тих талонів/карт якщо ті заправки зачинені з нулями
Значит топливо есть, но только по талонах\топливных картах.
1. Паливо у вільному продажі. 2. Для спецтехніки, було ще по талонам, але після того як відпустили регулювання - для спецтехніки. 3. Навідайтесь ще. 4. Облиш надію.
Манита71 02.06.2022 11:37 пишет: Але мені цікаво, що означають нулі на Шеллі. Наприклад протягом останнього тижня на заправках Шелл по швидкісному трамваю стелла була темною. Сьогодні горять нулі. Що це означає, хз?
Вог заборонив заправку у каністри, але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів. Думаю черг поменшає і заправлятись стане швидше, оскільки бізнесмени, що возять по 70 грн. за літр зникнуть з АЗС.
Манита71 03.06.2022 12:01 пишет: Вог заборонив заправку у каністри, але збільшив ліміт по картці Прайд до 40 літрів. Думаю черг поменшає і заправлятись стане швидше, оскільки бізнесмени, що возять по 70 грн. за літр зникнуть з АЗС.
Ніуди вони не зникнуть. Тут вже писали: від'єднується шланг, запускається насос... це якщо традиційно висмоктати не можна.
sly_fox 02.06.2022 10:06 пишет: вчера купил 70 литров на олх, но дизеля. Сервис - подъехал бусик, внутри еврокуб, помпа, пистолет... 71 грн \ литр. Перед тем 3 часа простоял на воге и не хватило
А от круга метров 150 в сторону Белогородки слева по 69грн. не было?
sly_fox 02.06.2022 10:06 пишет: вчера купил 70 литров на олх, но дизеля. Сервис - подъехал бусик, внутри еврокуб, помпа, пистолет... 71 грн \ литр. Перед тем 3 часа простоял на воге и не хватило
А можна контакти в «особисті», запаси зберігати немає в чому, але літрів 20 дизеля би заправив, оскільки останній тиждень шляхом з 10-к заправок і всюди лише 00 або ж пару разів газ. Вчора в Боярці на пару км. черга була за бензином.
serjik_007 01.06.2022 17:15 пишет: А у Авиаса вообще бензин есть? ато я как не посмотрю по приложению Енерджи, так почти всегда ни бенза, ни дизеля нету физически. Даже по талонам и картам.
+100. Какой смысл в талонах или картах, если их не отоварить
Нулі, коли горять, означає, що можна заправитися по талонам/карткам, принаймні я так заправляв службове авто. Коли слелла пуста - означає, що палива немає.