може вся справа в тому, що дешевий "безпечний" пластик якраз і має властивість дещо пропускати пари бензину? Бо виходить що звичайні баклашки чи каністри від спирту - працюють чудово, а як тільки спец каністра для бензу - то одразу пропускає майже у всіх
UPну темку...Пластикову польську 20л таки можна/варто брати у обіг(для генератора/мотоблока/косарки й т.і.), враховуючи дуже солодку ціну(втричі дешевше за мет.) та поточний момент?
igg 23.12.2022 12:28 пишет: UPну темку...Пластикову польську 20л таки можна/варто брати у обіг(для генератора/мотоблока/косарки й т.і.), враховуючи дуже солодку ціну(втричі дешевше за мет.) та поточний момент?
якщо зберігати в гаражі, чому ні. В квартиру я б таке не поніс
igg 23.12.2022 12:28 пишет: UPну темку...Пластикову польську 20л таки можна/варто брати у обіг(для генератора/мотоблока/косарки й т.і.), враховуючи дуже солодку ціну(втричі дешевше за мет.) та поточний момент?
та звісно, що не у квартиру...я більш хвилююся за те, щоби у авто можна було перевезти, бо в мене є пластикова подібна 10л, але дещо товстіщий пластик на вигляд, так й та дуже сильно вонякає от, днями, набрав туди 10л 92-го, довіз до дачі км 10, дістав із багажника...а вонякає після того декілька днів так, що їхати можна тільки з відкритими вікнами
та звісно, що не у квартиру...я більш хвилююся за те, щоби у авто можна було перевезти, бо в мене є пластикова подібна 10л, але дещо товстіщий пластик на вигляд, так й та дуже сильно вонякає от, днями, набрав туди 10л 92-го, довіз до дачі км 10, дістав із багажника...а вонякає після того декілька днів так, що їхати можна тільки з відкритими вікнами
треба в великий кульок класти та завьязувати тоді не воняе. Треба товстий кульок. А воняе з під кришки?
igg 23.12.2022 16:02 пишет: Як завжди, поки думав, вже розібрали 20-ки))
а З неї воняти не буде? Може в іншому місті ще е?
Так ото ж, воняти скоріш за все вона буде...тому, не дуже й хотілось)))...але ж розібрали їх вмить.
я незнаю як бензин але дизель хлопець возить у простій пластиковой каністрі тільки в великому кульку товстому і замотаним скотчем то не воняе. Каністру брав бу начебто на мийки самообслуговування, ще кажуть що на заправці можно купить каністри з під ед блю
Так ото ж, воняти скоріш за все вона буде...тому, не дуже й хотілось)))...але ж розібрали їх вмить.
я незнаю як бензин але дизель хлопець возить у простій пластиковой каністрі тільки в великому кульку товстому і замотаним скотчем то не воняе. Каністру брав бу начебто на мийки самообслуговування, ще кажуть що на заправці можно купить каністри з під ед блю
дизель, мені здається, смердить значно менше за бенз. каністри з під едблу в мене й так є...але ж вони такі тоненькі, в них точно буде дуже смердіти бенз, але треба спробувати...але, з власного досвіду, налити в бак(авта) сечовину з 10л каністри(без гнучкої лійки-насадки) й не вилити з півлятри мимо - практично не можливо, а в мене лишилися саме ті каністри(з ВОГа), що без тої лійки(
В мене завершився експеримент із пластиковою канистрою із бензином на балконі. Результат невтішний: трішки смердить навіть у кульку полієтиленовому. І нема на то ради. Дизель дійсно не такий смердючий, я б навіть сказав у рази меньш смердючий)
Щодо зберігання бензу без аромату - пляшки від кока(пепсі)-коли не випускають ніяких запахів.
Звідки ж я знаю Мабуть не дає парам бензину виходити назовні так швидко (пакет натягнут на каністру догори дригом). Але я зберігав і з пакетом, і без. І у автівці, і на балконі. Результат нюхав особисто
Доречі, залізна каністра теж смердить. І також трішки допомагає її горловину замотати полієтиленовим пакетом.
Як власник двох червоних пластикових скажу, не купуйте Поки в них була соляра, вони не смерділи. Але я продав дизельну машину, в каністрах тепер бензин, і він смердить. Я вже все робив, навіть прокладки міняв. Смердять хоч ти вмри.
Доречі, залізна каністра теж смердить. І також трішки допомагає її горловину замотати полієтиленовим пакетом.
мабуть різні бувають й залізні...я нещодавно придбав 2 залізні 20л та вже їх протестував - не смердять зовсім ...можливо, то на фоні дуже смердячої пластикової 10л, що в мене в обігу років з 10 вже - та смердить дууже, навіть пакет не дуже допомагає