vs Центральный вокзал-Харьковская (метро) Столкнулся по неопытности - во время воздушной тревоги высадили метро на Выдубичах и чуть не опоздал. А трамвай едет или тоже стоит ждёт окончания? И вообще, насколько удобно добраться с Дарницкого вокзала до Позняков на трамвае? Пробки, етк ЗЫ в Киеве ориентируюсь слабо.
Єдиний транспорт в Києві, що боїться повітряної тривоги - метро. З м.Позняки на вокзал Дарниця - на трамваї, те що доктор прописав. Я щоправда давно не їздив, не знаю як воно там зараз.
P.S. Як виявилося зараз краще ніж раніше. Трамваїв ходить більше.
P.P.S. Єдиний момент, під час повітряної тривого GPS-трекери можуть не працювати.
Єдиний транспорт в Києві, що боїться повітряної тривоги - метро. З м.Позняки на вокзал Дарниця - на трамваї, те що доктор прописав. Я щоправда давно не їздив, не знаю як воно там зараз.
P.S. Як виявилося зараз краще ніж раніше. Трамваїв ходить більше.
P.P.S. Єдиний момент, під час повітряної тривого GPS-трекери можуть не працювати.
Пасиб. Я этот сайт видел потому и заинтересовался. GPS положение конкретного ТС не важно, тут интересует как оно вообщем.
сама якось попала, 2 години в метро на Славутичі просиділа, на зустріч спізнилася:( трамваї їздять безперешкодно
Дякую!
с Центрального на Дарницкий электричкой
vs Центральный вокзал-Харьковская (метро) Столкнулся по неопытности - во время воздушной тревоги высадили метро на Выдубичах и чуть не опоздал. А трамвай едет или тоже стоит ждёт окончания? И вообще, насколько удобно добраться с Дарницкого вокзала до Позняков на трамвае? Пробки, етк ЗЫ в Киеве ориентируюсь слабо.
трамвай без пробок.)) бачу його частіше чим було. але можна пройти з вокзала до привокзальной (700м) і там на харьковскому шосе сісти в маршрутку 511, або 45
Якщо на те пішло, то там купа маршруток і біля самого вокзалу. Накраще мабуть 407, іде від вокзалу на Харківський, потім до Епіцентра на Позняках а потім на Осокорки до вул Чавдар.
Якщо на те пішло, то там купа маршруток і біля самого вокзалу. Накраще мабуть 407, іде від вокзалу на Харківський, потім до Епіцентра на Позняках а потім на Осокорки до вул Чавдар.
Якщо на те пішло, то в загалі не має значення яка маршрутка вони всі їдуть по станціям метро. та і в загалі можна пішки дойти ті нещасні 4 км, це всего 5,7 тис кроків , ще по дорозі в Ашан зайти )))
Не едь через мосты на метро. Едь наземным транспортом, его не останавливают. На Демеевской площади садишься на автобус 22 или 91 и едешь спокойно на Позняки.