Маю citroen c4 spacetourer 2019 року випуску (і куплену в лютому 2020) історія покупки
І от взимку авто було в батьків / село було під окупаціею орків - світла не було Мама заряджала телефон / в ітозі розрядили акумулятор в нуль Коли таки погодились виїзжати - авто благо зарядили генератором за ніч (але знімали хлопці акумулятор напряжненько / один блок навіть не прикрутили на місце)
Авто виїхало з оточення / накатало 4000км і от я знову з ним, і почались приколи
на трасі спочатку в режимі курізу викинуло помилку коробку передач за 2000км які проїхати довелось пару раз ще кидало помилку також мерегтить тач скрін де аудіо/клімат/apple car play ітд іноді
коробка як кида помику спочатку таке враженя що авто зависало на екрані на тій передачі де зловило його (АТ 3-8) але сама коробка переключается обрежи і відчуття ок
Зупинка авто / навіть без заглушки скидуе помилку (знову схоже компутер ловить правильно передачу)
Все б нічого але чим далі тим частійше помилка виника / заїхав на фірмову сто сітроена
помилку прочитали / скинули сказали що авто здорове все з ним ок їдьте і не партесь (ну думаю ладно - здуру не випитав що саме кидало помилку/код) по факту - помилка через 20км виникла знову (
і от останні дні коли ловило помилку то коробка вже пару раз уходила в аварійний режим (3-я передача лише) - спрацьовуе тіки заглушити авто і далі знову стартувати екран все частійше мерцае (раз навіть мультімедіа пішла в ребут)
думаю їхати на офф сервіс (це ще й інша країна =( ), але не хочется знову отримати на виході скидування помилки/авто ціле - а по факту проблема не вирішина ?
які в кого думки? чи дійсно це коробка? чи електрика/славетні проблеми сітроена з проводкою?
як шукати? спробувати самому руками пройтись в конекторах? чим черевато їзда в такому режимі?
можливо в когось є досвід?
можливо що потрібно зробити адаптація положення селектора якщо це айсін на 2 літрах. Якби ще помилку в студію. За кордоном я думаю просто помилку не скинуть - спробуйте розказати цю історію. По коробці це також може бути сенсор положення коленвала. У мене було на с5 таке - коробка впадала в аварію на 3 передачу коли пропадав сигнал на сенсорі. Лікувалось вимкенням очікуванням пару звилин і їдемо далі ніби все ок.
если бы не прикол с экраном - подумал бы таки в сторону проводки (провод абс к заднему колесу может выдавать и аварийный режим на коробку, опыт был). Но экран у меня не мигал...
Даже забугром есть официальные сервисы ситроен. Где находишься? Можно в личку, телега/вайбер/ватсап +38о66о443оо1
Наразі ми в Іспанії біля Таррагони (Салоу) (тут таких сітроенів дуже дуже багато доречі). Та і саме авто тут якраз в Іспанії і збирають.
Записався на офіційне СТО 21/06 вишйло записатись аж на 4/07! через два тижні. Авто ще на гарантії - то хай шукають фіксять, але хочется не просто віддати авто і піти (бо е великий шанс що скинуть помилку і скажуть що все ок!) а таки направити на можливі проблеми і вирішити проблему.
Проїхався три дні тому - то за 7км раза три мерца екран / раза перезапустилась магнітола / помилку кидало теж раза три (судячи з усього повязано таки з екраном якось) і раз коробка ввійша в аварію (глушив авто - завів далі все ок)
Погуглив інтернет-и поки +- знайшов відео старого гранд пікасо ще попередне покоління 2008 року (звісно це може інше авто дуже) і там проблеми з коробкою був окислившийся запобіжник - який там і на коробку і на ECU авто (ху ноу)
Авто поки стоїть, настрою підходити нема - чекаю запису і порулю на сто побачимо що і як
Хочется вірити що десь неконтакт таки
p.s. ще знайшов під капотом, що коли акум знімали то трохи відірвали кабель на колокол серени сигналки - але навряд це повязано. Проте режим в якому знімали/ставили акум може дав свое і десь там теж щось відходить
або навіть акум помира
гарантия, емнип, 2 года только. Но в любом случае интересно, что там на СТО скажут.
гарантия, емнип, 2 года только. Но в любом случае интересно, что там на СТО скажут.
завіз на СТО офіційне сітроенчік сьогодні. Cказали десь на протязі тижня зроблять діагностику (я офігів з термінів) кажуть багато авто зараз в ремонті (
Описав їм все (гугл транслейтом прийшлось на іспанский переводити) - сподіваюсь знайдуть причину На сто нарахував штук 4 таких авто (але переважно інші стоять хетчі різні)
на тому тижні як вже був запис на сто раз 5 покатався тут по місту 10км маршрути = проблем не було жодних. Я вже подумав що то я молодець подергав кабеля і все поправив сам... ага ))
не тут то було - за день до поїздки на сто знову на швидкості 20кмч кинуло чек енджінг ХЗ чого
есть новости?
Ну що? Зробили? Що виявилося? Ми всі чекаємо відповідь...
прохоже, что проводка или контакт шалит.
У меня на ГП1 изредка ошибка по коробке выскакивает, иногда что-то еще. Узнаю случайно, при подключении сканера
Вчора нарешті відписалися з СТО
Hay que cambiar el contactor de freno y la bateria en garantia "По гарантії треба поміняти контактор тормоза и аккумулятор"
Буду сподіватись що це дійсно причини поведінки такої акум то точно розряжали в нуль і потім чорті як зарядчали в окупації
радуе що по гарантії обіцяють зробити
На питання коли приблизно забрати авто можна, мовчать - маньяна (с) Іспанія
ти ше скажи, що ти їм в сієсту писав?
ти ше скажи, що ти їм в сієсту писав?
Ви що, то святе
т.е. лягушка издохла. Да, частая проблема у пикассо - я даже запасную вожу. Аналог аж 200 грн стоит, замена пару минут, а проблем создает море
т.е. лягушка издохла. Да, частая проблема у пикассо - я даже запасную вожу. Аналог аж 200 грн стоит, замена пару минут, а проблем создает море
у меня, когда эта "лягушка" сдохла, круиз вырубался. Я его включаю, а он бах и вырубился. Бывало не включался вообще. Но, вроде, на ничего другого не влиял. Аккум если слабый - тут наверно по-больше проблем будет. Я осенью свой периодически заряжал (купил зарядку), а вот весной выехал, так старт-стоп срабатывает часто, сига 12.7 стабильно показывает - дозарядился походу машиной сам на трассах
Власне забрав авто - наїздив 100км, проблему наче пофіксили
Фактичні роботи гарантійні - заміна акумулятора - заміна датчика тормозів (за це не взяли не копійки)
не гарантійні - поправили блок конекторів біля акумулятора + гайки вернули ітд / ( Там трохи його підвандалили коли виймали акум ) за це довевлось заплатити 200евро кажуть - це тут інший ремонт був, і вимушині взяти за це гроші з вас нормочас робіт 75 евро! нахвилику
ще узнав за мале ТО (мені скоро 40к км робити) то ~300евро це десь в два раза дорожче ніж в укр
в Словаччині теж, на 40 т на С3, 300 евро вийшло
В Варшаві теж на 3008 дизель звичайне ТО вийшло 340 євро.