Хто тримає руку на пульсі нових китайських розробок - яка модель зараз найбільш актуальна? На Алі більш всього моделі wgp103a, якщо на стандартні 10400 мАч - його замовляти?
Новіші кращі моделі є - але вони значно дорожче (до 3-4 тис.грн). Якщо дорожче 1018P не цікавить - то купити її, і одразу замінити електроліти (мінімум пару штук, або ще штучки три в перетворювачах 5/9/12 В).
А Може хтось пробував у dc1018p міняти акумулятори? Трохи вибішує що з 4 годин воно живе не більше 2.5 (остання з 3 яка ще жива) По маркуванню всередині 4 шт h18650ch bak a03 тобто 4*2600 тобто 38 вати годин але або маркування ліве або хз бо unifi ac lite 6.5w та 5 портовий свіч ще 0.85, хай буде 8 ватт до рівного витягують з них всього 20 ват годин тобто половину.
А Може хтось пробував у dc1018p міняти акумулятори? Трохи вибішує що з 4 годин воно живе не більше 2.5 (остання з 3 яка ще жива) По маркуванню всередині 4 шт h18650ch bak a03 тобто 4*2600 тобто 38 вати годин але або маркування ліве або хз бо unifi ac lite 6.5w та 5 портовий свіч ще 0.85, хай буде 8 ватт до рівного витягують з них всього 20 ват годин тобто половину.
Звісно "хтось пробував". Більш того на олх продають "ремкомплекти", в які входять в тому числі посилені АКБ. Доречі, яке навантаження, що вистачає лише на 2.5 години? Може "урізати осетра" та поставити щось менш прожерливе?
Леш, а шо их там менять? https://www.youtube.com/watch?v=fAbBUHhzZq4 Если надо сварить - заскочи как-нибудь. 5 минут дела из которіх 3 достать и подключить сварку и 2 разгрести место на столе
Звісно "хтось пробував". Більш того на олх продають "ремкомплекти", в які входять в тому числі посилені АКБ. Доречі, яке навантаження, що вистачає лише на 2.5 години? Може "урізати осетра" та поставити щось менш прожерливе?
З телефона виділяти текст незручно: unifi ac lite 6.5w та 5 портовий свіч ще 0.85, хай буде 8 ватт до рівного Тобто осетра різати не дуже.. тим більше що ватти це при максимальному навантаженні.
Леш, а шо их там менять? https://www.youtube.com/watch?v=fAbBUHhzZq4 Если надо сварить - заскочи как-нибудь. 5 минут дела из которіх 3 достать и подключить сварку и 2 разгрести место на столе
Ну есть же ще вариант что там КПД ниже плинтуса и даже 3500 банки добавят ну максимум час,.. раз меняют значит есть смысл.
Ну есть же ще вариант что там КПД ниже плинтуса и даже 3500 банки добавят ну максимум час,.. раз меняют значит есть смысл.
Ну тогда вікінь, если говно. Я себе еще в 22м сделал самодельній.
С POE?
С POE?
Можно и РОЕ сделать. Я если мне надо - беру дц-дц нужной мощности, если надо ставлю контролер отключения по низкому напряжению батареи. Батарея с зарядкой. Подбирается все по токам потребления (тут "в запас" не надо делать). РОЕ - докидівается соответствующий адаптер. В самой технологии нет НИЧЕГО великого и сложного как все думают
ПС я еще надцать лет назад даже аналоговіе камері запитівал по витой паре. Если запитівать одну камеру, то на полную катуху в 305 метров работала.
unifi ac lite 6.5w та 5 портовий свіч ще 0.85, хай буде 8 ватт до рівного Тобто осетра різати не дуже.. тим більше що ватти це при максимальному навантаженні.
дивно якось. мікрот + ону - китайський амперметр показує 0.66А при 12В з рідними банками 2400 тягне 4 години купив ще один, поставив платку перемикання з реле - разом 8 годин. далі збираюсь поставити 3500 і подивитись скільки протягне.
купив ще один, поставив платку перемикання з реле - разом 8 годин.
Роутер не перезавантажується при перемиканні з одного ДБЖ на інший?
unifi ac lite 6.5w та 5 портовий свіч ще 0.85, хай буде 8 ватт до рівного Тобто осетра різати не дуже.. тим більше що ватти це при максимальному навантаженні.
дивно якось. мікрот + ону - китайський амперметр показує 0.66А при 12В з рідними банками 2400 тягне 4 години купив ще один, поставив платку перемикання з реле - разом 8 годин. далі збираюсь поставити 3500 і подивитись скільки протягне.
я би поставив два діода шотки і без платки В якого з блоків напруга вище, то й віддає з себе ємність. Електрику ввімкнули - обидва заряджаються. В випадку з платою, я б іноді міняв джерела місцями, бо одне постійно працює, а інше в простої.
купив ще один, поставив платку перемикання з реле
з основного на резерв - перезавантажується роутер з резерву на основний - ні
купив ще один, поставив платку перемикання з реле
з основного на резерв - перезавантажується роутер з резерву на основний - ні
3 трьох до цього блекаута відносно дожив один, та й то акумуляторам у ньому ... одна двійка 3,94В інша 1,27 , тобто бмс в ньому тільки для вигляду. Так як РОЕ вже не потрібно то поміняв на такі в них 6 шт 3500, RT-AX58U + 2 IP камери 12 годин витягнув один, другий такий самий асус але 1 камера та 3 м стрічки як світло в кімнаті. Працює наскрізно, єдиний мінус БЖ треба від 12,7 до 13В 2А тоді і працює і заряджає.
Так як я зрозумів, що вони ж не ДБЖ, а всьо через елементи. Сьогодні взяв в алло по акції. Цікаво, що в описі вони пишуть (як завжди) фігню. У мене 12v 2,5А роутер, а в них акційний видає по доках з ним лише 1А на 12V. Однак, при цьому не вирубається, як інші, і працює з моїм роутером, відносно норм. Бо навіть повербанки не всі дають можливість з роутером працювати, так само як і провода для нього. Провід з блоком підбирав у 2022 досить довго 12 вольтовий. подивимось. Доречі, акція в Алло = ціна на Аліку.