в мене такий з аліку десь 6 годин працює, може і більше, акумулятори теж брав по 40 грн, плюс цього що не треба нічого паяти розбирати якщо треба буде замінити акумулятор а сусід купив такий як в Алло був то прожив 1 місяц мабуть акумулятор який помер здав в ремонт побачим що було з ним
А шо це за акуми по 40 грн? 18650 літій? Це зараз така ціна?
я би не замовляв на https://bpower.com.ua/ - два замовлення і нічого не відправили, телефон не беруть, в месенджерах тиша.
я би не замовляв на https://bpower.com.ua/ - два замовлення і нічого не відправили, телефон не беруть, в месенджерах тиша.
Мабуть пішли на свята. Замовив 3 шт https://bpower.com.ua/product/akumulyatorna-zbirka-4s3p-7800mah/ , повністю не тестив на ємність, але вже 16 шт по різних місцях після перевірки на вольтаж та дозарядки літокалою використав, лампа під 2 18650 витягнула 6 годин відключення. Старт був 3.56, фініш 4.2 і прийняли +-1100-1200 mAh. Правда теж від замовлення до отримання десь більше тижня.
читав в різних чатах що велике навантаження в них зараз і відправляють довго я десь місяц тому замовляв в них то відправили через пару днів, можна замовити з н кону там кажуть десь тиждень іде
...
На 2-й сторінці там вигорівші елементи на платі такого же безперебійника… і що? Ніхто не знає умов експлуатаціі безперебійника на відео, навантаження, якості комплектуючих у продавана і т.п. Умовно кажучи 1 відео на десятки тисяч пристроїв…
уже второй ушел ... нагрузка - unifi ac lr по рое.
а чи робоча така схема підключення як у другого джб на інших девайсах?
Вітаю!
Придбав ups DC1018L, тепер підбираю акумулятори до нього. Питання чи потрібно брати акумулятори із захистом чи можна звичайні? Дивлюсь Samsung 35E та Liitokala King 4000m
Вітаю!
Придбав ups DC1018L, тепер підбираю акумулятори до нього. Питання чи потрібно брати акумулятори із захистом чи можна звичайні? Дивлюсь Samsung 35E та Liitokala King 4000m
кажуть гарні, в мене якісь звичайні стоять , брав по 40 грн, то тримають довго а ці будуть тримати ще довше, головне при встановленні не переплутати +- і при першому включенні треба встромити вилку в розетку
Вітаю!
18650 без захисту. На картинках товару є така інформація - 18650 flat head. З виступом просто не помістяться. Цей ДБЖ не повністью розряджає акумулятори. Залишає біля 30% заряду. АКБ, можна використовувати 3000мАч. Більше немає сенсу. Дуже довго заряджає, особливо, коли Ваш роутер більше 0.5А споживає.
Вітаю!
На всякий случай, учти, что он не балансирует ячейки, потому там надо подобрать максисально равные и желательно через какое-то время эксплуатации их выровнять вручную.
Вітаю!
На всякий случай, учти, что он не балансирует ячейки, потому там надо подобрать максисально равные и желательно через какое-то время эксплуатации их выровнять вручную.
Достатньо буде для балансування всі комірки зарядити окремим зарядним пристроєм перед встановленням в ДБЖ?
Вітаю!
Достатньо буде для балансування всі комірки зарядити окремим зарядним пристроєм перед встановленням в ДБЖ?
Перед установкой - это даже не обсуждается, обязательно все зарядить сторонней зарядкой. Я говорю про процесс эксплуатации этого ИБП, там схема 2S2P, в итоге часто одна пара акумов разбегается со второй, балансировки в этом устройстве нет, потому периодически надо проверять и снова все дозаряжать до максимума - этого должно хватать. Как быстро - не знаю, зависит от акумов и жесткости эксплуатации.
Вітаю!
я брав ДБЖ 1018 на Алі акумулятори по 40 грн тут в Україні просто вставив їх в ДБЖ і все , поки працює і в мене і у товариша, точно такий ДБЖ і акумулятори