все, що стосується роботи (що вести, що платити, як нараховувати, де купувати ПРРО...) З нуля. Бо все, що гуглю, якесь дуже скорочене. А хочеться почитати від А до Я, перш ніж вступити в ...
xonix406 28.06.2022 12:34 пишет: все, що стосується роботи (що вести, що платити, як нараховувати, де купувати ПРРО...) З нуля. Бо все, що гуглю, якесь дуже скорочене. А хочеться почитати від А до Я, перш ніж вступити в ...
Дякую
За все фопівське життя, а це вже майже 5 років, так і не знайшов адекватного джерела інфи. Або застаріле, або дічь якусь пишуть, або не повний обсяг інфи. Найбыльш адекватний сайт, ІМХО, ось тиць
Отут досить багат інформації. А так нічого особливого, працювати лише з фізособами або юрособами на єдиному податку, зараз можна взвгалі нічого не платити, ЄСВ з березня, а ЄП з 1 квітня добровільно. Зошит, звітність раз на рік. Про РРО нічого не знаю, але їх зараз багато віртуальних, у того ж монобанку термінал і РРО і платіж через сайт підключається до рахунку фоп, фіскалізується і всьо. Можно просто в підтримку монобанку звернутися вони підкажуть.