Думаю, через спеку. Навіть при кімнатній температурі тре неабияку ловкость, щоб встигнути обробити кілька отворів. Я тому купую тюбіки, які мають додаткові запасні патрубки. Застив - поміняв.
А если с торцов ( при необходимисти и по центру) применить такое крепление ?!
В ответ на: Гвоздэк - прихований кріплення для терасної та палубної дошки Гвоздек (ГвозDECK) (с) terrasa-wood.com.ua
P.s. в своё время на кирпич были приклеены бельгийские пластиковые подоконники, но они со временем начали отклеиваться и выгибаться по краям. Были демонтированы. Сейчас сделано так:
Khimik 26.08.2022 21:05 пишет: Думаю, через спеку. Навіть при кімнатній температурі тре неабияку ловкость, щоб встигнути обробити кілька отворів. Я тому купую тюбіки, які мають додаткові запасні патрубки. Застив - поміняв.
Так як жаба давила викинути майже повну тубу, викрутився іншим шляхом. Зняв сопло у видавлював прямро з туби в отвір. А в самому отворі ретельно перемішував самим анкером. Здається все нормально затверділо.
Так як жаба давила викинути майже повну тубу, викрутився іншим шляхом. Зняв сопло у видавлював прямро з туби в отвір. А в самому отворі ретельно перемішував самим анкером. Здається все нормально затверділо.
Ну взагалі, до одної туби можна примінити декілька міксерів, їх продають окремо. І сама туба, прекрасно зберігається, після часткового використання.
Mutant 26.08.2022 17:08 пишет: Щось з хімічним анкером пішло не так.
Справа у тому, що хімічний анкер призначений не для цього. Зараз є велика кількість навіть однокомпонентних клеїв, які мають чудові характеристики. Приклеїти дошку до цегли? Та взагалі не проблема, але ж ми не шукаємо простих шляхів, правда?
Справа у тому, що хімічний анкер призначений не для цього. Зараз є велика кількість навіть однокомпонентних клеїв, які мають чудові характеристики. Приклеїти дошку до цегли? Та взагалі не проблема, але ж ми не шукаємо простих шляхів, правда?
Я ж писав, що хотілось не просто приклеїти, а притягнути трохи дошки, так як вони по факту трохи не рівні, ветольотом. Але вроді все вийшло. Пробками не заморачувався, отвори зашпаклював шпаклівкою.
Я ж писав, що хотілось не просто приклеїти, а притягнути трохи дошки, так як вони по факту трохи не рівні, ветольотом. Але вроді все вийшло. Пробками не заморачувався, отвори зашпаклював шпаклівкою.