Нова проблема, а точніше, забута стара. Якось, я замінив рідину так, що загнав в систему повітря. Наче, якось прокачав. Потім була заміна насоса. Відповідно теж в запуском повітря в систему. Ось, заїхав на сервіс, а там зразу на звук насосу, типу трохи підвиває і послались на повітря. Парадили замінити мідні шайби на шланзі високого тиску і все буде добре (там було запотівання). Я замінив шайби, замінив всі хомути, все добре протягув. Почав качати (все, як книга пише, колеса підвісив, махи рулем ітд). Загалом більше години. Результат такий. Без запуску двигуна і якщо інтенсивно крутити кермом, то пузирів стільки, що таке враження, що є щілина з палець і кількість повітряних бульбашок не зменшується. Якщо повільно крутити, то бульбашкі мілкі і їх багато. Коли двигун запускаєш, в бачку хурделиця і повітря взягалі немає. Рівень рідини не зменшується ні на міліметр. Звісно, коли йде навантаження насос видає звуки, руль трохи тугіший, чим був з самого початку до всіх маніпуляцій
Десь підсасує повітря на якомусь патрубку. В мене таке було на Хонді: все ніби затянуто, ніде не потіє, а насос виє і в бачку пузирі. Поки не замінив один з патрубків до бачка, який на погляд був трохи ніби ... розбухшим - як відшептало.