Дякую Ярославу за велику і дуже гарно зроблену роботу. То, що називають "як для себе".
Ярослав людина з великої букви. Віддавав в роботу доволі свіжу машину на виправлення американського ДТП. Хоч і було багато св'ят, але робота робилася кожного дня. Весь процес був відзнятий на відео в самих подробицях. Відрихтував, пофарбував в колір. Плюс багато чого було зроблено як для себе, типу десь підмазав, підпаяв, підкрутив. Рекомендую!
Дякую за відгук
Скільки коштує пофарбувати авто в білий колір? Фіат Фіоріно пасажир? Освіжити.
Я вже сам працюю тому повний перекрас вже не роблю
Дякуємо Ярославу за якісний ремонт. Давно спостерігав за цією темою, читав відгуки і коли знадобився ремонт, то не було сумнівів куди звертатися. За ціною вийшло значно дешевше зробити, ніж у Києві. Ярослав завжди на зв'язку та в процесі робить багато відео, що дуже прикольно. Не було жодних нав'язаних, не потрібних і не узгоджених робіт. Все попередньо узгоджується та пропонуються варіанти рішення. Однозначно рекомендую до співпраці
Добрый день, а Ваш контакт номер можна в личку, хотел по интересоваться по ремонту машины
Добрий день АП В особисті скиньте будь ласка свої контакти, щиро дякую!
В черговий раз дякую Ярославу за роботу! Привів мій Лачетті до тями — заміна порогу, крил, ремонт арок та інші кузовні питання, що накопичились. Все зроблено якісно, акуратно і на совість! Окремий респект за щоденні відеозвіти з приправою гумору — можна на власні очі побачити, що там насправді з машиною після «розтину» і як далі йде процес ремонту. Ярослав працює з душею — тепер спокійний: моя дупа дорогою точно не випаде на асфальт Дуже рекомендую!
Дякую за відгук але ви вже занадто мене нахвалили, але приємно, якшо шо дзвоніть, але краще не дзвоніть, катайтеся і не ламайтеся.
Дякую за відгук але ви вже занадто мене нахвалили, але приємно, якшо шо дзвоніть, але краще не дзвоніть, катайтеся і не ламайтеся.
Вітаю , можна контакти у "лічку" ?
Хочу щиро подякувати Ярославу за роботу! Заїхав до нього буквально на тиждень підправити пороги після зими, а затримався аж на три, і ні разу про це не пошкодував Ярослав працює так, ніби робить для себе: з душею, уважно до кожної дрібниці та зі справжньою відповідальністю. Видно, що людина любить свою справу і переймається за результат.
Окремо хочеться відзначити відеозвіти: це просто супер! Завжди в курсі, що зроблено, і це додає повної довіри та спокою.
Дуже приємно, що ще є такі майстри - чесні, порядні, із золотими руками. Щирі рекомендації!
Дякую за відгук але ви аж занадто мене перехвалили, я просто роблю свою роботу
Доброго,працюеш?Якшо да,постукай у приватні
Доброго дня форумчани, давно треба було відписатися але все ніяк
Зварювальними роботами вже не займаюся, бувають виключення, черга на данний момент останній запис на перше вересня, це старий замовник записався ще місяць тому
Малярні роботи в мене вже йдуть попутно, тобто після рихтування та витяжки
Дядко Сашко з меганом я про вас не забув, але я один а вас багато, плюс вояки джипа після ланцету пригнали
Одна з причин чому не переварюю пороги та арки, це люди, витребовують гарантію на роботи, привезуть запчастини які не стають, питають чи можно з цим шось зробити, скидаєш кошторис все влаштовує, на фініші кажуть я не розумію за що такі гроші за зварку!!! інші кажуть записуйте будемо робити, приїхали на огляд нам треба подумати, через тиждень пишуть ми готові.....а черга то вже пішла далеко, ну і так далі, вибачте за негатив...але це мала частина всього
тому якось так, гарантії на роботи я ніколи не давав, і ніколи не казав що буде все чудово, але на данний момент пріоритет надається старим замовникам які не кидали на гроші і не чпонькали мозги