autoua
Autoua.netФорумКузовщина

Абсолют248, респект і повага(Гоголів) (5/5)

старый писатель *
С нами с 10.03.2009

Re: Абсолют248, респект і повага(Гоголів) [Re: Sobol]
      10 августа 2026 в 01:15 Гілками

brutaltruth 18.10.2022 19:26 пишет:

Додам і свій відгук. Більше року тому побачив фото в цій темі - автівка до, та після ремонту. Уважно почитав коментарі, та вирішив що неодмінно треба попасти саме до цього майстра. Чекати черги довелося довго, але я теж чергу затримав непередбаченими дірками в кузові відео є на ютьюб-каналі, хто цікавиться легко відео знайде. Результатами роботи по відновленню порогів та арок, а також всього того шо відгнило та відпало в процесі відновлення - більше ніж задоволений Все що робилось, робилось як для себе. Цікавий момент, всі доброзичливці, які патякали про "можна зробити швидше", "можна зробити дешевше", "можна зробити, але я б не робив" - сприйняли результат роботи як особисту образу, аха-ха Ярославу

Цікаво, вже минуло чотири роки (ого ) як я підварив у Ярослава пороги з арками, і заодно іще з півмашини підварив\підфарбував. Не знаю що там всередині та під фарбою, але в тих місцях, які доступні до огляду, ніяких ознак корозії досі не спостерігається. Навіть після такої зими яка була цього року, дорожня хімія з'їла бетон під авто на стоянці, а з обробленими та пофарбованими деталями все ОК
Красота

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумКузовщина
Додаткова інформація
0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 28471

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія