Додам і свій відгук. Більше року тому побачив фото в цій темі - автівка до, та після ремонту. Уважно почитав коментарі, та вирішив що неодмінно треба попасти саме до цього майстра. Чекати черги довелося довго, але я теж чергу затримав непередбаченими дірками в кузові відео є на ютьюб-каналі, хто цікавиться легко відео знайде. Результатами роботи по відновленню порогів та арок, а також всього того шо відгнило та відпало в процесі відновлення - більше ніж задоволений Все що робилось, робилось як для себе. Цікавий момент, всі доброзичливці, які патякали про "можна зробити швидше", "можна зробити дешевше", "можна зробити, але я б не робив" - сприйняли результат роботи як особисту образу, аха-ха Ярославу
Цікаво, вже минуло чотири роки (ого ) як я підварив у Ярослава пороги з арками, і заодно іще з півмашини підварив\підфарбував. Не знаю що там всередині та під фарбою, але в тих місцях, які доступні до огляду, ніяких ознак корозії досі не спостерігається. Навіть після такої зими яка була цього року, дорожня хімія з'їла бетон під авто на стоянці, а з обробленими та пофарбованими деталями все ОК Красота