Посилки створював в особистому кабінеті. Передав в своє відділення і вони поїхали Пролежали 2 тижні і поїхали назад "В звязку з закінченням терміну зберігання" При отриманні побачив, що їх всі відкривали. В присутності оператору відкрив і там не те, що в описі в кабінеті (опису при відправці з печатками не робив) Притом відривали і наклеїли зверху пломби відділення, де лежало останнім днем. (в такому випадку посилки повинні повернутись назад нетронуті з пломбами мого відділення) Заклеїли іншим скотчем (колір відрізняється) В трекінгу ні слова про прийом і відмову, а також про якісь маніпуляції (акт огляду, пошкодження і т.д.) Отримав від відділення акт "Наскрізні порізи пакування" з зазначенням того, що в середині не те. Дома зняв відео, що вага сильно відрізняється в закритих Дома на камеру відкрив інші дві, там видно, що пломба мого відділення відрізана чуть нижче мого розрізу Зняв відео переписки на ОЛХ, де є фото запакованих посилок, є фото, що туди збирався класти.
Планую писати заяву на відшкодування
Питання. 1. Краще електронкою відправляти чи бумажку в відділення? 2. В поліцію заяву написати? 3. Шанси на відшкодування є?
Посилки створював в особистому кабінеті. Передав в своє відділення і пони поїхали Пролежали 2 тижні і поїхали назад "В звязку з закінченням терміну зберігання" При отриманні побачив, що їх всі відкривали. В присутності оператору відкрив і там не те, що в описі в кабінеті (опису з печатками не робив) Притом відривали і наклеїли зверху пломби відділення, де лежало останнім днем. Заклеїли іншим скотчем (колір відрізняється) В трекінгу ні слова про прийом і відмову, а також про якісь маніпуляції (акт огляду, пошкодження і т.д.) Отримав від відділення акт "Наскрізні порізи пакування" з зазначенням того, що в середині не те. Дома зняв відео, що вага сильно відрізняється в закритих Дома на камеру відкрив інші дві, там видно, що пломба мого відділення відрізана чуть нижче мого розрізу Зняв відео переписки на ОЛХ, де є фото запакованих посилок, є фото, що туди збирався класти.
Планую писати заяву на відшкодування
Питання. 1. Краще електронкою відправляти чи бумажку в відділення? 2. В поліцію заяву написати? 3. Шанси на відшкодування є?
1. Бумажка 2. Так. 3. Хез...
Спочатку написати лист-претензію до УкрПошти (бумажний варіант, рекомендованим листом), послідовно описавши все, що відбувалося з посилкою та відповідними доказами. Імовірніше за все буде відписка із серії "нічого не знаємо, службова перевірка не виявила порушень, звертайтесь до суду". І тоді вже звертатись до суду. Можно взяти за основу мій шаблон як я з Новою Поштою бодаюсь, але більше уваги приділити статям Закону України "Про захист прав споживачів". Виграти справу цілком реально, але все це затягнеться на рік-півтора За шаблонами звертайся в приватні повідомлення.
якщо вкрали то пиши заяву в поліцію
Спочатку написати лист-претензію до УкрПошти (бумажний варіант, рекомендованим листом), послідовно описавши все, що відбувалося з посилкою та відповідними доказами. Імовірніше за все буде відписка із серії "нічого не знаємо, службова перевірка не виявила порушень, звертайтесь до суду". І тоді вже звертатись до суду. Можно взяти за основу мій шаблон як я з Новою Поштою бодаюсь, але більше уваги приділити статям Закону України "Про захист прав споживачів". Виграти справу цілком реально, але все це затягнеться на рік-півтора За шаблонами звертайся в приватні повідомлення.
Дякую
якщо вкрали то пиши заяву в поліцію
+100. Тем более что на Укрпочте (во всяком случае у нас) наконец появились камеры.
Нужно быть готовым , что это очень надолго . Они будут тянуть с рассмотрением макс. допустимые сроки , потом отписываться что скоро рассмотрят . Лучше в эл. виде им претензию отправлять . Мне примерно месяцев 4-5 деньги возвращали . Больше с этой укрпочтой не связываюсь ... их бесплатная доставка , это гемор со всеми вытекающими .
Больше с этой укрпочтой не связываюсь ... их бесплатная доставка , это гемор со всеми вытекающими
є таке, гємор коли щось йде не так - забезпечений. Теж користувався безкоштовною ОЛХ доставкою разів 5. Все добре доки добре. А як тільки щось десь не так - все, починається жах і бюрократія. Останнього разу загубили десь відправлення. Спочатку 2 тижні розповідали про війну і затримки з доставкою, потім прийняли заяву на розшук відправлення, далі тиша. Тепер виявляється ще відправник має подати заявку на розшук бо моєї недостатньо. Гроші ОЛХ з мене зняв за товар, продавцю відповідно вони не поступили. Минуло вже 2 місяці. Що далі - хз, враховуючи незначну суму в 100 грн я забив на подальші розборки з укрпоштою.
п.с. ще раз при отриманні ОЛХ доставки заявили що огляд відправлення заборонено. Як блін заборонено?? Ця ж послуга якраз створена для можливості огляду
Нужно быть готовым , что это очень надолго . Они будут тянуть с рассмотрением макс. допустимые сроки , потом отписываться что скоро рассмотрят . Лучше в эл. виде им претензию отправлять . Мне примерно месяцев 4-5 деньги возвращали . Больше с этой укрпочтой не связываюсь ... их бесплатная доставка , это гемор со всеми вытекающими .
Мнения разделились Электронно я проходил поиск и возврат за отправку США, что они потеряли А укр не проходил. Просто на почту слать им? ukrposhta@ukrposhta.ua
Разочарую, если вы принесли запакованый товар, вам не возместят
Эксцессы у всех операторов бывают, но этого я знаю исключительно с хорошей стороны, начиная с отделения прямо в доме и заканчивая тем, что по OLX доставке вернули мне деньги а отправителю посылку, привезенную 23-го в мое отделение, но так и не забранную в виду известных событий. Хотя вроде и не обязаны были. И до того много чего успешно отправлял-получал без малейших проблем.
Разочарую, если вы принесли запакованый товар, вам не возместят
Чому? При втраті посилки - можливо. Але посилка в мене з фактом і доказами відкриття її і перепломбування на відділенні, куди доставляли. Бо не зможу довести, що там було? Варіант Але на якій підставі пакунок відкривали? Тут зворотня проблема, навівть якщо там було повітря - вони неправомірно її відкрили
Мнения разделились Электронно я проходил поиск и возврат за отправку США, что они потеряли А укр не проходил. Просто на почту слать им? [email]ukrposhta@ukrposhta.ua<br[/email] /> <hr /></blockquote><font class="post">
Я звонил на их линию , в отделении грузили что без чека ничего не примут , потом выяснилось для олх чек не нужен , он делается автоматически . На их сайте есть бланки заявлений и в электронном виде , они его принимают , регистрируют и дают номер заявки . Нужно их постоянно прогружать и не пускать на самотек . В моем случае , посылка так и осталась в отделении , хотя по их записям уехала . Причем об этом мне написал получатель Деньги в конце концов вернули
Я звонил на их линию , в отделении грузили что без чека ничего не примут , потом выяснилось для олх чек не нужен , он делается автоматически . На их сайте есть бланки заявлений и в электронном виде , они его принимают , регистрируют и дают номер заявки . Нужно их постоянно прогружать и не пускать на самотек . В моем случае , посылка так и осталась в отделении , хотя по их записям уехала . Причем об этом мне написал получатель Деньги в конце концов вернули
Спасибо Хоть и делал сам через кабинет, чеки есть ибо оплачивал дорогу туда и назад Загружу контент, много фото и видео, наделаю коротких ссылок Добавлю в заявление и отправлю по почте.
Не заплатят - пойду в полицию с заявой о краже и о укрывательстве А дальше в суд
Не заплатят - пойду в полицию с заявой о краже и о укрывательстве А дальше в суд
Полностью поддерживаю ! С ними так и нужно , бесит их пофигизм и безразличие ... короче пишите письма (С) . Добить ситуацию в свою пользу возможно и реально !
В полицию уже сейчас напиши. Оно кушать не просит.
Моя особиста думка, в схемі замішаний працівник Укрпошти і покупець з ОЛХ. Від Укрпошти компенсацію буде отримати вкрай складно, на привеликий жаль поліція теж Вам мало чим допоможе. Ситація дуже неприємна, співчуваю.
Як клієнт пояснив той факт, що не прийшов забирати посилку?
Як клієнт пояснив той факт, що не прийшов забирати посилку?
Ніяк Вимкнув телефон і прибив акаунт ОЛХ Все це вкажу в заяві 100% працівник Укрпошти злодій