Православні і не тільки, хто може доставити до Києва нісан роуг зі Львова, ціна питання, або накидайте контакти провірених перевізників. Заздалегідь вдячний за інфу.
УЗ. Не благодари.
Машина биток, два лишні рази шукати ще лафета до залізниці і після...???
Машина биток, два лишні рази шукати ще лафета до залізниці і після...???
Але вартість відрізнятиметься в рази. З УЗ - питання лише з часом, бо на найближчий час там важко попасти.
Там ще бонусом від уз, ще й ракета може прилетіти, тому не годиться цей варіант...
УЗ. Не благодари.
Бывают такие битки, что и не погрузишь на УЗ.
УЗ. Не благодари.
Бывают такие битки, что и не погрузишь на УЗ.
Биток битку рознь, я если валяються америкосовские номера в авто то даже расматриваю вариант своим ходом ехать...
А где в стартовом сообщении про биток и его состояние?! УЗ перебивает всех ценой и спокойствием что доставят как и било... поо то что биток не может ехать условий не било.
А где в стартовом сообщении про биток и его состояние?! УЗ перебивает всех ценой и спокойствием что доставят как и било... поо то что биток не может ехать условий не било.
Цього ще ніхто не знає, але якщо зможе їхати і є в ньому номерні знаки то оформляється страховка і вперед, але це я буду знати лиш завтра, а сьогодні я ще в ''неведении'', судя по по фото там вибита ліва протитуманна і крило трохи , але ж як говориться''нужно посмотреть''...
Я читаю дальше стартового сообщения.
"..Машина биток, два лишні рази шукати ще лафета до залізниці і після...???"
Але вартість відрізнятиметься в рази. З УЗ - питання лише з часом, бо на найближчий час там важко попасти.
Вартість такова: джип 10 000,0 грн., пузотерка 9 000,0грн., сроки, сегодня заказал - завтра в Киеве, можно во Львов и не ехать все делают сами..., вот это сервис... Но, я поеду посмотрю как эти "барбосы" доставили до таможни а то потом крайнего не найдешь, если чё...