не мала баба клопоту чи буде цікаво якщо буду вести щось типу бж?
не мала баба клопоту чи буде цікаво якщо буду вести щось типу бж?
Давай Дружині такий дивився до вторгнення Хоч на твою подивалюсь тепер
звичайно, враховуючи твою епопею з е36 хДД
e36 coupe ще є))
Хоч на твою подивалюсь тепер
а шо твій Е70? бігає?
Хоч на твою подивалюсь тепер
а шо твій Е70? бігає?
3*тфу - так Ідеальний автомобіль
N52b30 это 3х литровый без турбо до 11 года?
N52b30 это 3х литровый без турбо до 11 года?
да ставился на Ф25 в 2011м
выбор был по бензиновым моторам были N20b20- в освном пробег за 160-170 тыщ км и не меняные ГРМ рассматривал в самую последнюю очередь N55 как вариант номер 2 - но так же пробеги под 190 и N52 как вариант номер 1 и если будет такой в районе 120-150 тыщ и при этом авто не была бита сильно, то буду брать пучть в угодну ништяками типа камеры заднего вида и парктроников 360 кнопки закрытия багажной двери и тд бюжет до 15 тыщ ну и нашелся мне на минималках в Эм пакете с завода 1 владелец в США N52 с пробегом 160 тыщ минимально стукнут (по ходовке) целя безопасность и в Украине с мая 2021го года. за 2 месяца на риа проскочило мащин 10 от силы
якшо шо вже на G01 катаю
якшо шо вже на G01 катаю
Кого ж той G01 та безпроблемний B мотор цікавить, ти краще про f25 розкажи, що з ним за чотири роки коїлося!
якшо шо вже на G01 катаю
Кого ж той G01 та безпроблемний B мотор цікавить, ти краще про f25 розкажи, що з ним за чотири роки коїлося!
я проїздив на F25 аж 9 місяців і 7 0000 км десь потім продав і взяв G01 з пробігом під 130 000 км от вже з 2024го року на ньому катаю
Так прискіпливо обирав що вистачило на 9 міс? Перехрестився, продав !?
тачка влаштовувала нічого погатоного сказати не можу нічого не зломалось
так склались обставини шо продав
тачка влаштовувала нічого погатоного сказати не можу нічого не зломалось
так склались обставини шо продав
Для бортовика дуже, дуже сухо... якщо так й буде далі, раджу його закрити.
якшо шо вже на G01 катаю
я проїздив на F25 аж 9 місяців і 7 0000 км десь потім продав і взяв G01 з пробігом під 130 000 км от вже з 2024го року на ньому катаю
Не так страшен чорт. Черти чаще всего на сервисах специализированных разводят на всё что могут. Из опыта.