Знайома зараз в Чехії. Офіціально оформлена. Зараз збирається повернутися в Україну. Проблема в тому, що ні в неї, ні у дітей немає закордонних паспортів. Як оформляється повернення в Україну? Чи треба в консульстві оформляти якісь тимчасові документи?
наскільки я знаю (дізнавалася за Португалію), треба подавати в консульство лист - прохання, та отримувати дозвіл на повернення до дому.
Знайома зараз в Чехії. Офіціально оформлена. Зараз збирається повернутися в Україну. Проблема в тому, що ні в неї, ні у дітей немає закордонних паспортів. Як оформляється повернення в Україну? Чи треба в консульстві оформляти якісь тимчасові документи?
Треба оформити "білий" паспорт Оформляється за день 20+евро + фото
Треба оформити "білий" паспорт Оформляється за день 20+евро + фото
А що і де це? Я чув, що треба їхати у Посольство і там дають якісь папирець з фото, але безкоштовно.
А що і де це? Я чув, що треба їхати у Посольство і там дають якісь папирець з фото, але безкоштовно.
Да, в посольстві Але мені, що залишився без паспорту і грошей - рахунок виставили, погнали в банк за 5км і закрились на годину раніше, не видавши в той день паспорт Привіт геям з посольства України в Римі