Вони самі вказують, що там 95% - бавовна, що, ІМХО, автоматично переводить цю білизну з класу функціональної в клас "підштанники+кофточка щоб трохи тепліше було". Сохне довго, як мінімум, вбирає запах тощо.
Нормальное или что другое смотреть?
Вони самі вказують, що там 95% - бавовна, що, ІМХО, автоматично переводить цю білизну з класу функціональної в клас "підштанники+кофточка щоб трохи тепліше було". Сохне довго, як мінімум, вбирає запах тощо.
Да и сам сомневался. Что из недорогого смотреть?
Смотря для каких Вам целей. Какой состав белья Вам нужен. Ну и дешёвое хорошим быть не может.
Не знаю как сейчас, до войны можно было очень не дорого купить Craft, у меня штуки 4 комплекта и для каталки и для повседневного юзанья, очень хорошо себя зарекомендовал.
Якщо потрібне натуральне то дивитись термобілизну з шерсті меріноса. В мене є 1 така вершня частина, як на мене це просто круть в порівнянні с сінтетикою (яка теж є). Я не смердючий, але систетика навіть після зимової риболовлі після довгих переходів капець як смердить. А мерінос навіть після каталки на лижах норм тримається по запаху. Трошки довше сохне на тілі але гігієнічні властивості меріноса перемогають сінтетику повністю. Бавовну в топку, вона майже не сохне на тілі.
Згаданий вище Craft, Турбат, M-TAC - це з того, що більш-менш поширене. Плюс треба розуміти для якого рівня фізичної активності розглядається комплект.
гарна тема. вкину і від себе.
термофутболка, під мотокуртку.
Задача - максимально відводити вологу,максимально швидко сохнути, продуватись ( між перехрестями куртка трохи продувається ), стійкість до тертя ( мотокуртка всередині все ж більш агресивна ніж класична фліска. Блискавки, кнопки, шви )
Ну и я вкину.
Задача - ну типа как для охранника, который 30% на воздухе ходит, не бегает, может греться в будке. Т.е. отвод влаги не нужен.
Термобелье или простые кальсоны и не морочить голову?
Ну и я вкину.
Задача - ну типа как для охранника, который 30% на воздухе ходит, не бегает, может греться в будке. Т.е. отвод влаги не нужен.
если надо только штаны то могу дома поискать. Новые. Брал себе комплект в Стамбуле но были ещё другие штаны. Если надо комплект то могу узнать у своих знакомых которые продают Турецкий товар. А какой размер надо?
гарна тема. вкину і від себе.
термофутболка, під мотокуртку.
Задача - максимально відводити вологу,максимально швидко сохнути, продуватись ( між перехрестями куртка трохи продувається ), стійкість до тертя ( мотокуртка всередині все ж більш агресивна ніж класична фліска. Блискавки, кнопки, шви )
На короткий рукав - для агресивних умов тягаю уже років так 5 британські армійські футболки pcs з coolmax. Кольори правда попадались лише світла олива, олива і коричневі, але є і чорні аля police. Неубиваємі по своїй суті (єдине, що зацепи зявляються з часом де-не-де), на райберті можна знайти як нові, так і б/в навіть зараз. ну і нюанс по розмірам - він там зріст/обхват грудей, тому треба уважно - наприклад, 180/100 і 180/110 суттєво в грудях різняться.
Ну и я вкину.
если надо только штаны то могу дома поискать. Новые. Брал себе комплект в Стамбуле но были ещё другие штаны. Если надо комплект то могу узнать у своих знакомых которые продают Турецкий товар. А какой размер надо?
Спрошу у соседа.
Ну и я вкину.