У бош сейчас любая сушилка с ТН, даже весьма бюджетная.
...
-Виталя- -спасибо за "зараз шлак" И многие такого мнения кроме Вас ?
на мозоль наступив?
Вам не по нраву мой выбор Gorenje ? Я выбором доволен, про мозоль не по адресу. У меня в семье в эксплуатации были BMW с двигателями M52B25 и M54B30, но если они кушали (много) масла, а мой профильный 3 литровик масло не кушает, от слова совсем (не доливаю), хоть на одометре 267т.км. 5 литровый американец кушал в 1,5 раза больше подменной ( на время нахождения BMW в сервисе) 0,8 литровой; фрунцузы автомат кушают умеренно 8-9, но подвеска переодически требует ухода; мне назвать их плохими ("шлаковыми") брендами ?
навпаки, ви взяли в ті часи, коли це був достойний по якості, функціоналу та дизайну бренд. і я (пряцюючи в Фокстроті в ті часи) тримав за нього кулаки.
по автах я нічого не зрозумів, але коментувати не буду, бо мої критерії оцінки авто дуже сильно відрізняються від більшості.
Нерозумію чого на Горенье накинулись, мені їхня техніка навпаки ближче до преміум брендів. По Канді в мене зараз така пралка як друга, ми її використовуємо для одіял, подушок, короче для крупняка, вона аж на 11 кг., пралка як пралка, чомусь впевнений як і люба інша, а основна пралка невеликий Сіменс на 4 кг., купили його одразу після одруження, а тобто йому не меньше 25 років, один раз помпу тільки замінив.
Мені треба найближчим часом підібрати недорогу прально-сушильну машину
Нерозумію чого на Горенье накинулись, мені їхня техніка навпаки ближче до преміум брендів. По Канді в мене зараз така пралка як друга, ми її використовуємо для одіял, подушок, короче для крупняка, вона аж на 11 кг., пралка як пралка, чомусь впевнений як і люба інша, а основна пралка невеликий Сіменс на 4 кг., купили його одразу після одруження, а тобто йому не меньше 25 років, один раз помпу тільки замінив.
Мені треба найближчим часом підібрати недорогу прально-сушильну машину
Явно не недорога. Мені ще й треба не 60 у глибину а менше. Ну і я вже писав тут на форумі - ніколи більше не куплю кухонну техніку Miele. Основна причина - повна відсутність в Україні офіційного сервісу, щоб там не писали в рекламі та паспортах до офіційно проданої техніки. Навіть до війни у так званого офіційного сервісу був відсутнім склад запчастин в Україні. Усі запчастини возили на замовлення (виходячи зі строку доставки з Німеччини- 2 місяці - везли навіть не на ішаках, верблюдах чи волах, а на равликах).
Вам не по нраву мой выбор Gorenje ? Я выбором доволен...
навпаки, ви взяли в ті часи, коли це був достойний по якості, функціоналу та дизайну бренд. і я (... в ті часи) тримав за нього кулаки. ...
Тогда эта техника работает у меня с Вашей лёгкой руки (хоть импортёр был иной).