Ощущение что это гараж с надстройкой купленный на ЖБК Ковальской
оно то да, обогревать надо. но, мое ИМХО, дом меньше 100 квадратов не имеет смысла ( если конечно это не дача)
Був будинок на 240 кв, збудований якісно і тд Реально так і є що таке велике не зайшло. Продав в 21, прийняли рішення Думаю десь 130-150 саме то для заичайноі сімі без комплексу пшонкостайлу:)))
Ага Несмак конкретний але на смак і колір… там земля дорога, можна знести і елітний замок збудувати поціновувачам елітних булунків, таке короче ніяке звичайно
Ага Несмак конкретний але на смак і колір… там земля дорога, можна знести і елітний замок збудувати поціновувачам елітних булунків, таке короче ніяке звичайно
ага, статУи продать отдельно. окна , как БУ, отдельно и так по чуть чуть дойти до пустого участка.
ага, статУи продать отдельно. окна , как БУ, отдельно и так по чуть чуть дойти до пустого участка.
У мене там "радянська" дача недалеко. Ходив кілька разів поряд. Схоже що з початку війни там ніхто не живе. Можливо емігрували і продають із дисконтом...
Якщо це точно соф борщ то до війни там сотка від 5 до 10 коштувала а тат ще й будинок який не який… хз мені соф борщ не нра, живу тут недалеко, велика дуже щільність населення
Это Крюковщина.
на Борщаговке то дом со статуями:)
Это ЛОФТ, шо вы понимаете З.Ы. Дичь какая
Это дом айтишника или геймера \тиктокера
Продаю участок Дачный Кооператив развитый, вокруг леса Без ничего но весь в елках Север 50км 7,5 Желающих поглядеть 1-3 в неделю Жена против продажи.... буду удалять
Квартира 3к Сталинка 74м Шулявка Хотелка 130 4 желающих за 100 Куча мошенников (риэлторов) со сказками про оспу обезьян, затмение на марсе... один даже 50 предлагал)))
Это ЛОФТ, шо вы понимаете З.Ы. Дичь какая
Это дом айтишника или геймера \тиктокера
Прошу без флуда. Есть курилка
підніму тему. ну що як гадаєте, на зиму ще заваляться ціни?
ага,дно. зашел на олх, троещину 2-к по 60 продают
на строимдоме 3-к на троещине за 63 продают больше года... сначала 65 хотели
підніму тему. ну що як гадаєте, на зиму ще заваляться ціни?
ага,дно. зашел на олх, троещину 2-к по 60 продают
на строимдоме 3-к на троещине за 63 продают больше года... сначала 65 хотели
То Олег)))
кто в теме- в Чернигове квартира с ремонтом 950 долл за квадрат (центр) ,нормально сейчас или много хотят?
Не знаю, где вы видите проседание цен. Я сейчас сдаю трешку на НовоБеличах. И вижу. что за полгода типичная цена за трешку в старом фонде поднялась на 1000 грн.
В нашому дачному кооперативі цього 2022 року два будинки з нуля побудували, питав хазяїв бюджет порівняно з минулим роком, один фундамент+кроробка+дах в 30к$ вклався, другий в 35k$, але він зробив навіть підвал-бомбосховище. метраж не питав, але на око обидва будинки з піноблоку 100кв.м.+-20. Минулого 2021 року називали приблизно ті ж цифри. Смєту не бачив, і наскільки цифри будуть актуальними на наступний рік не ясно, але схоже здорожчали будматеріали саме для внутрянки та комунікацій.
До війни сусід бажав купити будинок в Ірпіні за $40к і я б за ці гроші збудував в Хотянівці. В січні забрав документи після приватизації ділянки - все було готово, але продати не встиг. Головна проблема в тому що з моменту продажу до моменту побудови нема де зберігати меблі і речі з проданого будинку. Тепер ціни аналогів на olx впали до 25-30к, будівельні матеріали і робота подорожчали, якщо суми з продажу не вистачає навіть на фундамент-коробка-дах в цьому немає сенсу. Або треба найняти гарного ріелтера який зможе продати його за 40 або чекати.
На мою думку ідеально б мати будинок десь в районі дач на берковцях або приватному секторі виноградаря, але вони там суттєво дорожчі.