1) Мот начав падати на 2 хвилині. Умовно на 3 хьтось дозвонився на 101 На 7 хвелині підїзжає пожарка і на 8 мот вже погашено. Т.е. час реагування менше 5 хвилин. Вражає як працюють наші вогнеборці.
2) Перехрестя наче досить жваве. Але до приїзду пожарки лише жигуль додумався витягти свій вогнегасник. Невже свій час і 300 грн настількки дорожче ніж чуже горе. Візуально жигуль більшу проблему закрив. Ще 1 справний балон і вогонь би погас.
3) Коли час йде на секунди, - вогнегасник в багажнику то таки є проблема. Особливо коли багажник під ключ. Асобливо коли завалений чи щось таке. В мене в ніші запаски. Потрібно передожити в більш доступне місце.
Ну а то,что бак можете в любую минуту йопнуть,я бы точно не кинулся тушить.
Маршрутка порушила 10.1 мені колись такий пункт впаяли в Києві на Закревського 2005 році. А як на мене то лівий поворот повинний бути з доп. секцією.
Хрустик летел, дорожную обстановку не учел (видимо чайник) - результат закономерный
Віталій, привіт!
Навзаєм
Вони ж тут літають, ніби їм капнули скипидар і теща народжує, в квадраті. Особливим шиком є "дати жизні" на одному колесі від світлофора до світлофора.
А зараз, коли все це побачив, уяви собі - світлофори там з'вился відносно недавно. Більщість були просто пешохідні переходи. Навіть я там, коли переходив то хрестився і бігом бігом
Коротше кажучи, той чувак "отдєлался льогкім іспугом"
Це 100%
Жаль тільки маестро на жигулях, який не дограв свою партію до фіналу рідним вогнегасником.
А от тут що неприємно, дуже багато їхало поряд і ніхто не вийшов допомогти. Як так можна
Одно могу сказать, что мотоцикл тормозит эффективнее колесами, чем боком
Одно могу сказать, что мотоцикл тормозит эффективнее колесами, чем боком
Нажаль байкер цього не знав, він прийняв рішення покласти мот ще на світлофорі.