alexkit 02.07.2025 11:15 пишет: Менеджер с магаза сказал под акб макита 18в подходят днипро-м и хускварна. На олх у одного е в наявності скинув посилання в приват
Дякую за таку змістовну і розгорнуту відповідь, буду вивчати
розгорнута відповідь - це коли кажуть на скількі вистачає акумулятора і скількі він заряджається все інше - ні про що а ще більш цікава відповідь - це коли згадується захист акумулятора при перегріві (якщо він є) і через скількі хвилин роботи/заряджання, наприклад при 30 градусах повітря, він починає спрацьовувати...
Розумна, освідчена, ерудована людина...вона не потребує 100% розлогої відповіді на своє питання. А чемно подякує за ту інфо, що отримав у відповідь, та, на ії підставі, сам взмозі вивчити предмет на тому рівні, що йому необхідний.
alexkit 03.07.2025 07:22 пишет: Да я всемподряд обзванивал магазы, где прокрафт светится в наличии.
і що купили? Я давав Вам в приват номер магазину дачник вони мені вчора відповіли що е в наявності тушка за 2500 і на олх був в наявності комплект за 3650 Кущоріз
Я також поповнив свою лінійку акумуляторних помічників...на цей раз - вентилятор що працює від акума та від мережі. Дуже корисне та ефективне(особливо у ці спекотні дні) виявилося придбання Вже відучора, успішно охолоджуюся їм на дачі, де нема кондішки. Потужний(навіть на мінімальній швидкості дме дуже файно), мобільний, зручний, компактний... На акумі 2Аг(що до того, був трохи вже розряджений) близько 4-х годин пропрацював, вважаю - це хороший результат.
alexkit 04.07.2025 12:00 пишет: 2580 з Мукачеве. Також написав які комірки в акб прокрафт щодо довговічності)) Розглядаю докупити
Вітаю з придбанням, а зараз які акуми у Вас? Бо в прокрафта є різні акуми і якійсь наприклад інструмент від одних не працює а від інших працює то треба подивитися пару оглядів на ютубі наприклад або купити вже повний набір кущоріз акумулятори і зарядне так було б дешевше бо якщо брати акум на 4 ампери то у офіціалів він коштує 1450 грн на олх 850, то комплект був би краще чим тушка ну це звісно якшо у Вас вже є акуми то да
igg 04.07.2025 11:25 пишет: Я також поповнив свою лінійку акумуляторних помічників...на цей раз - вентилятор що працює від акума та від мережі. Дуже корисне та ефективне(особливо у ці спекотні дні) виявилося придбання Вже відучора, успішно охолоджуюся їм на дачі, де нема кондішки. Потужний(навіть на мінімальній швидкості дме дуже файно), мобільний, зручний, компактний... На акумі 2Аг(що до того, був трохи вже розряджений) близько 4-х годин пропрацював, вважаю - це хороший результат.
Вітаю з придбанням, сьогодні на пошті заберу свій гайковерт прокрафт
Щас у меня подделка под макита 2ач, от него кусторез чудесно запустился, планировал еще 2 прокрафт 4ач, и 1 аля макита с алишки 6ач, тут вопрос будет ли зарядное прокрафт заряжать макита? По цене он выгоднее
alexkit 04.07.2025 13:15 пишет: Щас у меня подделка под макита 2ач, от него кусторез чудесно запустился, планировал еще 2 прокрафт 4ач, и 1 аля макита с алишки 6ач, тут вопрос будет ли зарядное прокрафт заряжать макита? По цене он выгоднее
не має значення виробник, батарейка не обмінюється інформацією з зарядним. головне щоб напруга і розєм співпадали.
alexkit 04.07.2025 15:28 пишет: Вот вот, зарядка на 20вольт, акб 18)) грустно не будет?
Тут розумієш, така справа... Є така наука, як маркетинг. Якщо взяти номінальну напругу лі-іон елемента - 3.7В, то батарея з п"яти послідовних елементів буде мати 18.5В. А якщо взяти максимальну напругу того ж елемента - 4.2В, то така сама батарея вже матиме аж 21В.. Це ж значно крутіше, правда? А батарея та сама
Да, я это знаю, столкнулся когда собирал батарею под инвертор)) тут такой момент, некоторые производители инструмента ставят контролер, который не запустится на неоригинале)) вот и приходится методом тыка) нуи абынебахнуло
Взял на пробу акб прокрафт турбо и вот 4ач завели пылесос макита, о чудо, значит в нем контролер есть))) 1,5ач нивкакую) цикаво что версия турбо дешевле юниверсал)
alexkit 05.07.2025 12:18 пишет: Взял на пробу акб прокрафт турбо и вот 4ач завели пылесос макита, о чудо, значит в нем контролер есть))) 1,5ач нивкакую) цикаво что версия турбо дешевле юниверсал)
а яка саме модель пилососа? й чому дивуєтеся, що 4аг акум запускає пилосос? питання в тому, на скільки хвилин бесперервної роботи вистачить повністю зарядженого акума 4 аг?