nickka 13.07.2025 12:32 пишет: є такі маленькі кущорізики на 7-12 в зі змінними насадками. Типу рзтк, у боша є, у прокрафта, у всіх. Ними добре підправляти щоб не тягати оту бандуру. А ось під макіту Такі і на штангу можна.
Маю такі, вже пару років. Для самшитів та для травички - ок, а от підправляти мої досить високі вже ялівці, ялини - не варіант. Там треба саме ручними ножицями.
На днях помив собі двигун той міні міні мийкою ото вона саме для такого і треба але не для миття авто води пішло літрів 20 акумулятор на 1,2 ампери як раз і хватило і все сів
дякую Вам, подивився в нас самий дешевий коштує 247 грн приблизно, то як порекомендувати то краще купити шуруповерт прокрафт з двома акумуляторами і зарядкою за 960 грн, тим паче що у товариша як раз шурік і навернувся
andrey_spec 06.08.2025 09:27 пишет: подивився в нас самий дешевий коштує 247 грн приблизно, то як порекомендувати то краще купити шуруповерт прокрафт з двома акумуляторами і зарядкою за 960 грн, тим паче що у товариша як раз шурік і навернувся
Якщо акум від шурика товариша підходить, то чому й ні. Але на майбутнє для різного інструменту краще орієнтуватися на інструмент під акумулятори аля Макіта 18-20в, у прокрафта такі ж.
andrey_spec 06.08.2025 09:27 пишет: подивився в нас самий дешевий коштує 247 грн приблизно, то як порекомендувати то краще купити шуруповерт прокрафт з двома акумуляторами і зарядкою за 960 грн, тим паче що у товариша як раз шурік і навернувся
Якщо акум від шурика товариша підходить, то чому й ні. Але на майбутнє для різного інструменту краще орієнтуватися на інструмент під акумулятори аля Макіта 18-20в, у прокрафта такі ж.
дякую , я бачив що е і під макитівськи акумулятори тріскачки але йому такою тріскачкою зручніше крутити гайки в авто , ну і мабуть може але точно не скажу може е місця в авто куди з великим акумулятором не підлізеш
ну після Твоїх порад ми в курсі що треба брати , я просто кажу що наприклад акумулятор, посилання яке скиду вали на Алі там коштує 261 грн, у нас е і по 247 грн плюс доставка то краще і вийде дешевше купить шурік прокрафт за 960 грн з двома акумуляторами
egorka 13.08.2025 13:01 пишет: А міні болгарку хтось використовує?
Є у мене, точу сапки і щось дрібне ріжу, зручно. Але тут за 2000 - 5000 (босх) якось купувати не хочеться, а з алі вони такі хлипкі якісь...Я не знаю скільки вона за 500 грн пропрацює. Ті що у нас за 595 такі самі і гарантії 14 днів, проте з двома акумуляторами і валізою. Щось таке , фейсбуками прибиває і дешевші варіанти. Якщо 500-600 грн не шкода, то можна спробувати. диски треба купувати на алі, у нас вони щось невиправдано дорогі.
Є у мене, точу сапки і щось дрібне ріжу, зручно. Але тут за 2000 - 5000 (босх) якось купувати не хочеться, а з алі вони такі хлипкі якісь...Я не знаю скільки вона за 500 грн пропрацює. Ті що у нас за 595 такі самі і гарантії 14 днів, проте з двома акумуляторами і валізою. Щось таке , фейсбуками прибиває і дешевші варіанти. Якщо 500-600 грн не шкода, то можна спробувати. диски треба купувати на алі, у нас вони щось невиправдано дорогі.
Ну в мене такого плана, тільки в кольорі а-ля макіта Рекламою прибило, а мені при ремонті техніки іноді як-раз треба. Ще й набір головок/біт під 1/4" 48 предметів непоганий у комплекті прийшов. Теж користуюся по хаті щоб в гараж не ходити.
Знаєте - свої 500-700грн запросто відпрацьовують. З дисками так, але в комплекті йшло кілька, поки що перший не спиляв. А от типу щіточку як на болгарку велику може й пилку придбав-би. Хто буде купляти - впаду на хвіст
а яка саме в Тебе? Диски прокрафт коштують від 15 грн це дорого? А кинь посилання на Алі? По дешевим болгаркам у нас теж е Болгарка 499 грн