nickka 17.09.2025 15:27 пишет: Дивіться на контакти знизу секатора. Якщо там дві полоски то не буде подовжувач працювати, а якщо три то буде. Мій з аліекспреса працює з подовжувачем з аліекспреса. А кущоріз не працює. Хоча що акум під'єднано через подовжувач розуміє, бо кнопка на ньому працює. А кнопка подовжувача ні.
так ніби і секатор і подовжувач однієї ТМ, на оглядах від продавця все працює, а по факту ні(
Це не перший офлайн магазин у Києві, вже років 5, як існує подібний "партнерський" магаз (на іншому боці В.Окружної, шпалерний ринок) із пунктом приймання до СЦ. У цих магазинах є сенс купувати, якщо дають знижку(хоча б 10%+-) та зручно робити самовивіз.
так і в нас на Теремках він теж е перед прокрафтом знаходиться і хлопець продавець в їхньому одягу теж в магазині то е то нема мабуть допомагає
нічого не зрозумів, але ду-уже цікаво особливо про хлопця в одягу то е то нема
коли я був в магазині то був хлопець з магазину твое
відмовився на НП, не зміг включити подовжувач. живлення на секатор подавалося, він вмикався, але на кнопку управляння на подовжувачі не реагував((
так можна в магазин заїхати і на місці перевірити секатор на подовжувачі і купить зразу якщо треба так і ще в оплату частинами
оплата частинами на 3 міс. - це ганьба якась й навряд чи в них є в наявності такий подовжувач, а якщо не дають знижку, то взагалі жодного сенсу в таких магазинах, щоби туди пхатися.
ну не всі можуть поїхати в Фастів де на 6 платежів, а запитати можна в Вайбері або телеграмі е в наявності чи нема
nickka 17.09.2025 15:27 пишет: Дивіться на контакти знизу секатора. Якщо там дві полоски то не буде подовжувач працювати, а якщо три то буде. Мій з аліекспреса працює з подовжувачем з аліекспреса. А кущоріз не працює. Хоча що акум під'єднано через подовжувач розуміє, бо кнопка на ньому працює. А кнопка подовжувача ні.
так ніби і секатор і подовжувач однієї ТМ, на оглядах від продавця все працює, а по факту ні(
А також, знайшов відео про сумісність подовжувача (Grosser, що є клоном/аналогом прокрафт) з різними секаторами та пилками. Там чувак показав, що подовжувач працює лише з деякими(3-х контактними) моделями пилок та НЕ працює з секаторами прокрафт https://www.tiktok.com/@tehnotool/video/7476415591415385349
зі. подивився свої, пилку та секатор...обидва прилади 2-х контактні(