nickka 17.09.2025 15:27 пишет: Дивіться на контакти знизу секатора. Якщо там дві полоски то не буде подовжувач працювати, а якщо три то буде. Мій з аліекспреса працює з подовжувачем з аліекспреса. А кущоріз не працює. Хоча що акум під'єднано через подовжувач розуміє, бо кнопка на ньому працює. А кнопка подовжувача ні.
так ніби і секатор і подовжувач однієї ТМ, на оглядах від продавця все працює, а по факту ні(
Це не перший офлайн магазин у Києві, вже років 5, як існує подібний "партнерський" магаз (на іншому боці В.Окружної, шпалерний ринок) із пунктом приймання до СЦ. У цих магазинах є сенс купувати, якщо дають знижку(хоча б 10%+-) та зручно робити самовивіз.
так і в нас на Теремках він теж е перед прокрафтом знаходиться і хлопець продавець в їхньому одягу теж в магазині то е то нема мабуть допомагає
нічого не зрозумів, але ду-уже цікаво особливо про хлопця в одягу то е то нема
коли я був в магазині то був хлопець з магазину твое
відмовився на НП, не зміг включити подовжувач. живлення на секатор подавалося, він вмикався, але на кнопку управляння на подовжувачі не реагував((
так можна в магазин заїхати і на місці перевірити секатор на подовжувачі і купить зразу якщо треба так і ще в оплату частинами
оплата частинами на 3 міс. - це ганьба якась й навряд чи в них є в наявності такий подовжувач, а якщо не дають знижку, то взагалі жодного сенсу в таких магазинах, щоби туди пхатися.
ну не всі можуть поїхати в Фастів де на 6 платежів, а запитати можна в Вайбері або телеграмі е в наявності чи нема
nickka 17.09.2025 15:27 пишет: Дивіться на контакти знизу секатора. Якщо там дві полоски то не буде подовжувач працювати, а якщо три то буде. Мій з аліекспреса працює з подовжувачем з аліекспреса. А кущоріз не працює. Хоча що акум під'єднано через подовжувач розуміє, бо кнопка на ньому працює. А кнопка подовжувача ні.
так ніби і секатор і подовжувач однієї ТМ, на оглядах від продавця все працює, а по факту ні(
А також, знайшов відео про сумісність подовжувача (Grosser, що є клоном/аналогом прокрафт) з різними секаторами та пилками. Там чувак показав, що подовжувач працює лише з деякими(3-х контактними) моделями пилок та НЕ працює з секаторами прокрафт https://www.tiktok.com/@tehnotool/video/7476415591415385349
зі. подивився свої, пилку та секатор...обидва прилади 2-х контактні(
так можна в магазин заїхати і на місці перевірити секатор на подовжувачі і купить зразу якщо треба так і ще в оплату частинами
оплата частинами на 3 міс. - це ганьба якась й навряд чи в них є в наявності такий подовжувач, а якщо не дають знижку, то взагалі жодного сенсу в таких магазинах, щоби туди пхатися.
ну не всі можуть поїхати в Фастів де на 6 платежів, а запитати можна в Вайбері або телеграмі е в наявності чи нема
до чого ти тут поїздку у Фастів приплів??? схаменись вже, не засмічуй цікаву тему своїми недолугими коментарями
замовив новий набір подивимося мені ще не сподобалося як працює кнопка вмикання на самому секаторі - дуже туго і неінформативно, на моєму нонеймі в рази краще відпрацьовує. в мене доглядом за садом займається дружина - моя задача, зробити все щоб я не залучався до цього процесу
замовив новий набір подивимося мені ще не сподобалося як працює кнопка вмикання на самому секаторі - дуже туго і неінформативно, на моєму нонеймі в рази краще відпрацьовує.
в мене доглядом за садом займається дружина - моя задача, зробити все щоб я не залучався до цього процесу
можливо, трапився брак... прокрафт, нажаль, не є еталоном якості щодо секатора, мій ноунейм з аліекспреса(удвічи дешевший за прокрафт) працює бездоганно та чітко... я би, повернув той прокрафтівський, що не працює, як треба, у вас же є законних 14 днів. Або новий в них замовте(може іншу модель), або на Алі значно дешевше можна знайти. Дуже вас розумію та підтримую, що питання якості/зручності стоїть у рази гостріше, бо - для дружини, інакше бути не може.
замовив новий набір подивимося мені ще не сподобалося як працює кнопка вмикання на самому секаторі - дуже туго і неінформативно, на моєму нонеймі в рази краще відпрацьовує.
в мене доглядом за садом займається дружина - моя задача, зробити все щоб я не залучався до цього процесу
я би, повернув той прокрафтівський, що не працює, як треба, у вас же є законних 14 днів.
так я вчора відмовився і від сікатора і від подовжувача)
я би, повернув той прокрафтівський, що не працює, як треба, у вас же є законних 14 днів. Або новий в них замовте(може іншу модель), або на Алі значно дешевше можна знайти. Дуже вас розумію та підтримую, що питання якості/зручності стоїть у рази гостріше, бо - для дружини, інакше бути не може.
На Алі на штанги ціни дуже не гуманні, на секатори ціни як і були, в районі 23 дол, але зрідка проскакують пропозиції істотно дешевше. Маленькі ланцюгові пилки обвалилися в ціні і тут і в Китаї, але ж дешеві моделі мабуть без змащення.
я би, повернув той прокрафтівський, що не працює, як треба, у вас же є законних 14 днів. Або новий в них замовте(може іншу модель), або на Алі значно дешевше можна знайти. Дуже вас розумію та підтримую, що питання якості/зручності стоїть у рази гостріше, бо - для дружини, інакше бути не може.
На Алі на штанги ціни дуже не гуманні, на секатори ціни як і були, в районі 23 дол, але зрідка проскакують пропозиції істотно дешевше. Маленькі ланцюгові пилки обвалилися в ціні і тут і в Китаї, але ж дешеві моделі мабуть без змащення.
та ні, ціни на секатори, цього літа, теж можна сказати, обвалилися...бо можна купити за 600грн+- от, буквально десь тиждень тому, були по 580 грн
щодо пилок, то імхо, без змащення - це скоріше перевага, ніж недолік.
щодо пилок, то імхо, без змащення - це скоріше перевага, ніж недолік.
Погоджусь про зниження ціни, сьогодні секатор можна купити на Алі за 17 дол. Також на багато іншого акумуляторного інструменту знизилися ціни. Щодо переваг пилки без змащування - не знаю, але мені не подобається тягати мастило окремо. З іншої сторони, якщо буде виливатися при зберіганні, то також погано.