autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Аккумуляторний інструмент (18/18)

старожил ***
Киев
С нами с 11.09.2007

Re: Аккумуляторний інструмент [Re: sigma]
      10 декабря 2025 в 14:36 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Щось тема заглохла. Доповідаю:
Купив на Алі компресор, фен та краскопульт під макітовський акум. Краскопульт навіть не відправили - через 4 дні відмінили замовлення і повернули кошти.
Фен - такоє, порівнювати з шнурковим не варто, але з термоусадкою працює нормально а в мене це основне застосування.
Компресор накачав дві шини до 2.0 при і перестав працювати. Гроші повернули протягом 12 годин.

Щось тема заглохла. Доповідаю:Купив на Алі компресор, фен та краскопульт під макітовський акум

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
опытный писатель **
37 лет (18 лет за рулем), Рівне
С нами с 23.05.2018

Re: Аккумуляторний інструмент [Re: Міротворец]
      10 декабря 2025 в 15:08 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Міротворец 10.12.2025 14:36 пишет:

Щось тема заглохла. Доповідаю:
Купив на Алі компресор, фен та краскопульт під макітовський акум. Краскопульт навіть не відправили - через 4 дні відмінили замовлення і повернули кошти.
Фен - такоє, порівнювати з шнурковим не варто, але з термоусадкою працює нормально а в мене це основне застосування.
Компресор накачав дві шини до 2.0 при і перестав працювати. Гроші повернули протягом 12 годин.

не пощастило з компресором. в мене маленький з вбудованими акумами маслає вже 3й рік. на авто двічі лише підкачував, і то не з нуля, а по пару пунктів доводив до норми. а так вело, тачку качає постійно

не пощастило з компресором. в мене маленький з вбудованими акумами маслає вже 3й рік

V.I.P *
С нами с 10.11.2009

Re: Аккумуляторний інструмент [Re: sigma]
      15 марта 2026 в 23:13 Гілками

Кажуть, що на аккуми procraft бувають такі собі адаптери, що перетворюють аккум на павер банк. Ще й ліхтарик є. Ніхто не користується?

igg 1
V.I.P **
61 год (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Аккумуляторний інструмент [Re: ale_xey]
      15 марта 2026 в 23:51 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

ale_xey 15.03.2026 23:13 пишет:

Кажуть, що на аккуми procraft бувають такі собі адаптери, що перетворюють аккум на павер банк. Ще й ліхтарик є. Ніхто не користується?

не дуже розумію про який саме адаптер тут йдеться, можу тільки здогадуватися...ви би якийсь лінк дали чи фото для розуміння, про що саме питаєте.

в мене є пара-трійко ліхтарів-прожекторів, що перетворюються на гарбуз павербанк, коли пристібаєш до них акум прокрафт або будь-який інший з макита-посадкою. Але я цією опцією жодного разу не користувався, бо немаю потреби, маючи окремо парк саме павербанків вузького профілю, без ліхтарів, адаптерів...а от як ліхтар, він просто чудовий!

не дуже розумію про який саме адаптер тут йдеться, можу тільки здогадуватися.ви би якийсь лінк дали чи фото для розуміння, про що саме питаєте

Змінено igg (23:53 15/03/2026)

V.I.P *
С нами с 10.11.2009

Re: Аккумуляторний інструмент [Re: igg]
      16 марта 2026 в 06:22 Гілками

Так саме воно і є на фото! А де брав?

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
1 користувачів і 236 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 20012

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія