По картинці цей не підійде. Під прокрафт треба шукати на Макіта 18в, тут, чи на Алі. Яrщо ж треба комусь акумулятор з тайп-сі, то самий дешевий, що бачив, це на ОЛХ, під Макіту, Vitals 4А/г ASL1840a.
Кажуть, що на аккуми procraft бувають такі собі адаптери, що перетворюють аккум на павер банк. Ще й ліхтарик є. Ніхто не користується?
Ні, нажаль, бо вже є декілька акумів прокрафт. Треба саме адаптер-насадка з USB виходом. Шось тіпа цього девайсу , але нема в кого спитать чи підходить саме на акуми прокрафт
насадка з посилання не підійде , оце підійде Я щойно знайшов це на AliExpress: | Для Makita 18 В з USB з тримачем акумулятора типу C Для акумулятора Makita 18 В BL1840 BL1850 BL1860 Адаптер зарядного пристрою Зарядка https://a.aliexpress.com/_EwQ9Kja
Кажуть, що на аккуми procraft бувають такі собі адаптери, що перетворюють аккум на павер банк. Ще й ліхтарик є. Ніхто не користується?
Тпки не втримався і купив. Два USB виходи, і доволі яскравий ліхтарик вбудований.
Тпки не втримався і купив. Два USB виходи, і доволі яскравий ліхтарик вбудований.
у нас купили? Цікаво яка ціна в порівнянні з моїм посиланням на Алі, Ps а шо Ви плануєте заряджати отим 2х амперним акумулятором? Може краще купити нормальний павербанк?
так ти ж наче юсб ц хотів? А це звичайний.
так ти ж наче юсб ц хотів? А це звичайний.
я вище давав посилання з тайп Сі і юсб
і я примажусь з питанням )) 27 в батька день народження хочу йому гайковерт акамуляторний купить що порадите ? (він маршрутчик - не щодня але юзати буде) ну й можливо з часом під нього почну потроху збирати лінійку інструменту новий шурік болгарку сікатор і тд і тп до цього з акум інструменту був лише шурік зеніт 6 років - політ ок захотів замінити - купили аналогічний - по ходу підробка ((
і я примажусь з питанням )) 27 в батька день народження хочу йому гайковерт акамуляторний купить що порадите ? (він маршрутчик - не щодня але юзати буде) ну й можливо з часом під нього почну потроху збирати лінійку інструменту новий шурік болгарку сікатор і тд і тп до цього з акум інструменту був лише шурік зеніт 6 років - політ ок захотів замінити - купили аналогічний - по ходу підробка ((
Ви хочете купити комплект? Для маршрутки треба потужний, дивіться прокрафт, гранд, посилання на них в приватні скинув, прокрафт можу зробити зі знижкою якщо е в наявності в магазині офлайн або шукайте в Інтернеті е дешевше чим на сайті, якщо цікаво пишіть в Приват підкажу де можна ще запитати
Для інформації. До нового року купив на Алі сабельну пилу, під акум Макіта, тоді були низькі ціни. Звичайний ноунейм, нібито нормально зроблена. На вихідних попробував, вистачило її на 15 хвилин до поломки. Розібрав, знайшов причину проблеми: вилітає валик зі втулкою, і я аж ніяк не впевнений, що зможу відремонтувати. Не рекомендую.
Для інформації. До нового року купив на Алі сабельну пилу, під акум Макіта, тоді були низькі ціни. Звичайний ноунейм, нібито нормально зроблена. На вихідних попробував, вистачило її на 15 хвилин до поломки. Розібрав, знайшов причину проблеми: вилітає валик зі втулкою, і я аж ніяк не впевнений, що зможу відремонтувати. Не рекомендую.
так отож воно да дешево але не на довго, у зеленого бренда ціна на шабельник пили від 1460 грн і три роки гарантії, ps, а які полотна використовували?
так отож воно да дешево але не на довго, у зеленого бренда ціна на шабельник пили від 1460 грн і три роки гарантії, ps, а які полотна використовували?
Полотна були також китайські, повний хлам, вібрують, труть, але не пиляють, просто не було бажання з тим розбиратися, не розумію ті сабельні пили.
Полотна були також китайські, повний хлам, вібрують, труть, але не пиляють, просто не було бажання з тим розбиратися, не розумію ті сабельні пили.
ну дрова пиляти краще ланцюговою пилкою,шабельна то для інших робіт
Звісно що моя думка то таке, але я не можу тут не пищати від щастя )) в цьому році купила акумуляторний секатор і ланцюгову пилку зі штангою Vilmas - опробувано - обрізано яблуні, і декоративні дерева і кущі. Пилкою зрізала три старі пятнадцятирічні туї) також акумуляторний кущоріз з двома насадками Дніпро М. Туї вистрижені в кулі) Акумуляторний оприскувач на 12л - тут прогадала, він для мене трохи важкий ) але норм) хочу ще довгий кущоріз для стрижки туй. Такої насолоди від весни я давно не отримувала)) хочеться все стригти і пиляти ))