І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
таку газонокосарку хочеш?
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
а яку плануєш брати?
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
ну поки мабуть можна трімером траву косити
+сану, з свого досвіду, будь яка болгарка чи інший акумуляторний девайс а ля прокрафт/макіта без проблем впорається з непрофесійними (дачно-домашніми) задачами...я би на дротові навіть не дивився, власне й не дивлюся, вже пару років)
а яку плануєш брати?
це нормально)...я так само, рік тому, придивлявся потихеньку, а як "високий" сезон трави підійшов, я психанув та й купив газонокосарку+косу-тример...дуже це зручно, у порівнянні із бензом/дротами, як виявилось