Є тераса при вході в хату, десь 8 квадратів, і відповідно 3 ступеньки на неї. Зараз тупо бетон, а треба якусь плитку покласти на терасу і на ці 3 ступеньки нарешті після того як фасад дороблюють. Тільки питання яку? Тераса ніби під дахом, та зимою туди снігу налітає, іноді коли вітер сильний то навіть дощу трохи попадає, яку плитку брати щоб там не їздити як коза на льоді? Чи може взагалі не плитку? А то відколи в хату переселились менше 2 років назад, то ходимо по бетону, зручно бо не слизько, та потрібно закрити його.
а чим бетон не влаштовує? в мене в хаті бетонний поріг якому вже 30+ років. Раз на рік його треба віддраяти гарно. І так, він не такий слизький як плитка, і чистити його нормально взимку
Існують думки що без захисного покриття бетон почне тріскати-відвалюватись по кусочках - це одна сторона, інший мінус бетону - жінка каже що "негарно".
У Zeus Ceramica була плитка ANTISLIP. Але ж треба мати на увазі що якщо на неї потрапляє бруд то вимити його та ще історія. А взагалі треба дивитись по бюджету, бо можно і італійським гранітом зробити.
В мене звичайна плитка, щоб її не псувати різними рейками, купив 3 звичайних гумових килимки, 2 розрізав і поклав на східці, третій між східцями та входом, проблем нема, після сезону- прибираю.
Mogaba 17.10.2022 17:49 пишет: У Zeus Ceramica була плитка ANTISLIP. Але ж треба мати на увазі що якщо на неї потрапляє бруд то вимити його та ще історія. А взагалі треба дивитись по бюджету, бо можно і італійським гранітом зробити.
Так от кум мені каже щоб замовляв я собі граніт, правда італійський занадто кучерявий, каже брати із Коростишева.
Mogaba 17.10.2022 17:49 пишет: У Zeus Ceramica була плитка ANTISLIP. Але ж треба мати на увазі що якщо на неї потрапляє бруд то вимити його та ще історія. А взагалі треба дивитись по бюджету, бо можно і італійським гранітом зробити.
Так от кум мені каже щоб замовляв я собі граніт, правда італійський занадто кучерявий, каже брати із Коростишева.
Ну я собі саме з нашого зробив, не терасу бо вона в мене 31 кв.м. , а вхідну групу. Як раз десь 8 кв. Дуже пристойно виглядає і за два роки нічого з ним не сталося, гадаю простоїть вічність. Коштувало це тоді мені якщо вірно все памятаю десь 700-800$ за все разом.
плюсану. в будинку все на зевсі.
по співідношенню ціна\якість це, мабуть, краще на сьогодні.
якщо по грошах піддавлює - є відносно непогана дніпровська intercerama.
Купив Exagres Alpes White, але тепер біда бо погода якась не надто тепла, плиточник цей тиждень точно зайнятий, а далі хз як буде. Скоріш всього прийдеться відкласти на весну.