Фантастичний серіал від Амазон за книгою Вільяма Гібсона, вийшли 2 перші серії, далі по графіку. Як на мене, початок непоганий. https://kinoukr.com/5244-peryferiya.html Недалеке майбутнє. Головна героїня - молода Флінн Фішер, яка живе в провінційній Америці. Дівчина працює в 3D-друкарні та грає в VR-ігри. Якось на прохання брата Бертона вона тестує відеогру, яка переносить її у футуристичний Лондон кінця XXI століття. Поступово Флінн починає розуміти, що події цієї гри відбуваються в реальності. Тепер їй потрібно з'ясувати, хто і навіщо пов'язав ці два світи.
Крутой сериал. Первые серии на уровне. Жду продолжения
Годнота годнющая 4 серии не останавливаясь посмотрел. Давно такого качественного киберпанка не было. Спасибо за наводку
ЗашОл!
Сериал будет интересен не геймерам? В жизни ни разу не играл(кроме в юности need for speed),поэтому геймерская тема совсем не интересна.
Сериал будет интересен не геймерам? В жизни ни разу не играл(кроме в юности need for speed),поэтому геймерская тема совсем не интересна.
Пока геймерского там мизер. Задумка более менее, но сопли тянут, лучше дождаться всего сезона. Книгу не читал.
Думаю будет. Я тоже не игрун, и мне заходит хорошо.
Я тоже не игрун, и мне заходит хорошо.
В мене навпаки
Я тоже не игрун, и мне заходит хорошо.
В мене навпаки
Після 5 серій в мене теж разчарування. Настільки повільний розвиток подій,настільки дратує впертість,тупість головної героїні,що вже через силу намагаюсь додивитись це. І сюжет є,а толку,якщо дурні діалоги,які в 80% не несуть ніякого сенсу для подальшого зацікавлення.